Country

CAD SYMBOLS

Material

Materialbeskrivning: 

Stativ: fotkryss i polerad aluminium eller svart.
Hjul eller glidknappar.
Formpressad sits och rygg i laminat: ek- eller björkmönster, vit, grå, grön, orange och turkos.
Klädd sittkudde finns.

Tygåtgång: 

0.5m / 2 pcs

Tillbehör

Tillbehör: 

Högt stativ (XY) och med fotring.

Miljöpåverkan

Grip NxT är den nya versionen av den populära Grip-serien. Både utseendet och laminatfärgerna har uppdaterats. Grip Nxt är en lekfull, lätt och stabil stol med hjul. Den kan användas som en arbetsstol både i arbets- och inlärningsmiljöer.

Grip NxT-arbetsstolar är stabila men med ett lätt uttryck. Stolens sitthöjd kan justeras med en gasfjäder och stolen finns också att få med högre benstativ och fotring för användning i sammanhang där högre sitthöjd behövs.

Seriens namn “Grip” kommer från det innovativa sättet som stolarna kan hängas på bordet. Stolen kan hängas på bordet från ryggstödet utan att det behövs några extra tillbehör. Grip NxT-serien erbjuder två olika ryggstödshöjder. Tack vare ett lyfthål kan en stol med högt ryggstöd enkelt flyttas med en hand. Det lägre ryggstödet gör det möjligt för mindre studenter att placera deras tillhörigheter eller brickor över en hängande stol på bordet.

Mikko Halonen designade ursprungligen Grip-serien för skolmiljöer, men den lämpar sig mycket väl även för kontorsmiljöer. I Grip-serien ingår bord och stolar.

Produktkod: 

NxT0013
NxT0013XY = med fotring

Inställningar: 

Höjdjustering med gasfjäder.
Justeringsintervall 37-50 cm, högre XY versionens justeringsintervall 43-62 cm.
Kan hängas utan några extra tillbehör.