Country

Erbjudandeansvarig, Service Design Management

Helsingfors; Finland

"Den bästa arbetsplatsen är användarcentrerad och skapad av medarbetare som har fått vara med och påverka arbetsplatsen. På samma sätt skapas ett värde med tjänster för hela arbetsplatsens livscykel samt de bästa kund- och användarupplevelserna ".

Eerikki Mikkola arbetar i Martelas team för erbjudanden och han är ansvarig för utformning av tjänster. Han är erfaren inom tjänstedesign och hans arbetsmetoder möjliggör smidigt skapande, snabb testning och kontinuerlig utveckling av tjänstedesignen.

Kund- och användarupplevelse är alltid i fokus för Eerikki. Han ser till att både interna och externa användare som kunder och andra intressenter,  har möjlighet att påverka tjänstedesignen. Eerikki söker ständigt efter ny innovation, testning och utveckling av metoder. Systematiskt tillvägagångssätt är också viktigt för honom och när han inte arbetar åker han ut i naturen med en väska på ryggen utan några konkreta planer.

Eerikki har en examen som Master of Business Administration från institutionen för marknadsföring och har genomfört tjänstestudier i Aalto PRO-programmet vid Aalto Universitet.