Country

Om oss

Martela är en av Nordens ledande leverantörer av kontorsinredning. En passion för att erbjuda de bästa arbetsplatserna har varit vägledande för företaget i sjuttio år. Förutom innovativa och ergonomiska möbellösningar designar och genomför Martela olika arbetsplatsrelaterade tjänster. Martela hjälper till att förbättra anställdas välbefinnande samtidigt som att öka utnyttjande av utrymmet på arbetsplatser, i skolor och miljöer för omsorg.

Läs mer om Martela

Martela designers

Martela har ett starkt internationellt team av inredningsdesigners med en bred erfarenhet av arbetsplatsplanering.

Inredningsdesigners

Martelas möbler och tjänster är utformade med erfarenhet och spetskompetens. Förutom våra egna inredningsdesigners och arbetsplatsspecialister samarbetar vi med många andra kända formgivare.

Designers

Nyheter

05.02.2018 My Dynamic Office för smartare arbetsmiljöer

Med hjälp av realtidsdata och IoT-tjänster kan arbetsplatsen kontinuerligt förbättras baserat på upplevelser och förändrade behov.

30.01.2018 Oflexibla arbetsplatser saktar ner förändring

Arbetsmiljön har en fundamental påverkan på personalens tillfredsställelse, produktivitet och välbefinnande. Arbetsmiljön är också ett ledarskapsverktyg; inredningsval kan effektivt stötta eller hindra genuin förändring.

10.01.2018 Kultur och vardag i samverkan skapar engagerade arbetsplatser

Det förbättrade ekonomiska läget har lett till arbetskraftsbrist. Enligt Finlands Näringsliv EK lider vart tredje serviceföretag och vart fjärde företag inom byggbranschen brist på arbetskraft. Nu gäller det verkligen att hålla kvar kompetenta medarbetare.

Karriär

Just nu söker vi:


Vi söker en Marknadskoordinator för ett föräldravikariat till att förstärka vårt team i Stockholm
För mer information och ansökning, ring Marketing Manager, Jaana Ahlberg på +46 702 91 15 30. Skicka din ansökan senast den 10 januari 2018 till jaana.ahlberg@martela.com, ansökningar gås igenom löpande.

Vi söker en Workplace Designer till att förstärka vårt team i Stockholm
För mer information och ansökning, ring Workplace Designer, Emma Nilsson på +46 73 347 1922. Skicka din ansökan senast den 31 oktober 2017 till emma.nilsson@martela.com, ansökningar gås igenom löpande.

Kundorienterad Workplace Specialist till teamet i Stockholm
För mer information och ansökning, ring Director Workpalce Services Sverige och Norge, Minna Ahvenkoski på +46 70 384 1470, minna.ahvenkoski@martela.com. Sista ansökningsdag är 31 oktober 2017, ansökningar gås igenom löpande.

Investor relations

Martela-aktien är noterad på Helsingforsbörsens Small Cap-lista. Mer information för dig som vill investera i oss hittar du på vår koncernsida.

Läs mer