Country

Om oss

Martela är en av Nordens ledande leverantörer av kontorsinredning. En passion för att erbjuda de bästa arbetsplatserna har varit vägledande för företaget i sjuttio år. Förutom innovativa och ergonomiska möbellösningar designar och genomför Martela olika arbetsplatsrelaterade tjänster. Martela hjälper till att förbättra anställdas välbefinnande samtidigt som att öka utnyttjande av utrymmet på arbetsplatser, i skolor och miljöer för omsorg.

Läs mer om Martela

Martela designers

Martela har ett starkt internationellt team av inredningsdesigners med en bred erfarenhet av arbetsplatsplanering.

Inredningsdesigners

Martelas möbler och tjänster är utformade med erfarenhet och spetskompetens. Förutom våra egna inredningsdesigners och arbetsplatsspecialister samarbetar vi med många andra kända formgivare.

Designers

Nyheter

03.05.2019 Hur kan man överföra lugnet från ett eget arbetsrum till ett kontorslandskap?

På många arbetsplatser har det skett en stor förflyttning från arbetsrum till öppna kontorslandskap. Förändringen har en stor påverkan på personalen, vilket också framgår i vårt material Martela Insights. Öppna kontorslandskap har två betydande fördelar jämfört med arbetsrum.

30.04.2019 Vi söker Project Manager

Vill du vara en del av branschens bästa och härligaste gäng? Vi blandar seriöst och professionellt arbete med att ha kul på jobbet! Vi har alla sorters karaktärer och nu behöver vi ytterligare en...

16.04.2019 Grip NxT – en multifunktionell stolserie

Grip-serien, designad av Mikko Halonen, har förnyats till Grip NxT-kollektionen som passar bra till såväl skol- som kontorsmiljöer. I den multifunktionella kollektionen ingår en ny stapelbar stol i två olika höjder, en arbetsstol med justerbar höjd och hjul samt stapelbara modeller med medar och fyrbensstativ. Bekanta dig med den multifunktionella Grip NxT-kollektionen!

Karriär

Just nu har vi inga öppna tjänster att söka.

Registret för arbetssökande

Investor relations

Martela-aktien är noterad på Helsingforsbörsens Small Cap-lista. Mer information för dig som vill investera i oss hittar du på vår koncernsida.

Läs mer