Country

Om oss

Martela är en av Nordens ledande leverantörer av kontorsinredning. En passion för att erbjuda de bästa arbetsplatserna har varit vägledande för företaget i sjuttio år. Förutom innovativa och ergonomiska möbellösningar designar och genomför Martela olika arbetsplatsrelaterade tjänster. Martela hjälper till att förbättra anställdas välbefinnande samtidigt som att öka utnyttjande av utrymmet på arbetsplatser, i skolor och miljöer för omsorg.

Läs mer om Martela

Martela designers

Martela har ett starkt internationellt team av inredningsdesigners med en bred erfarenhet av arbetsplatsplanering.

Inredningsdesigners

Martelas möbler och tjänster är utformade med erfarenhet och spetskompetens. Förutom våra egna inredningsdesigners och arbetsplatsspecialister samarbetar vi med många andra kända formgivare.

Designers

Nyheter

31.03.2020 Leasa ergonomiska möbler för hemmakontoret

För att dina medarbetares arbetsdagar skulle bli så bekväma som möjligt hemma har vi satt ihop ett förslag på lösningar som förbättrar både ergonomin och bekvämligheten, samt underlättar en aktivare arbetsdag på hemmakontoret. Nu kan du leasa en ergonomisk arbetsplats från 486kr i månaden.

18.03.2020 5 tips för din arbetsdag hemifrån

Många jobbar för närvarande hemifrån. Effektivt distansarbete förutsätter att du kan jobba utan störningar. Om andra familjemedlemmar är hemma samtidigt kan det vara nödvändigt att skapa några enkla spelregler för allas trevnad och för att du ska få arbetsro. Att soffan förvandlas till arbetsplats är populärt men här får du några tips för hur du ökar din energi och effektivitet under din arbetsdag.

17.03.2020 Förberedelser och försiktighetsåtgärder mot Corona-virus

På Martela vill vi ta väl hand om våra medarbetare och partners och följer aktivt utvecklingen av Corona-virusepidemin i enlighet med gällande statliga riktlinjer och rekommendationer. Våra medarbetare har fått instruktioner om hur man skyddar sig mot viruset, hur man arbetar och hur man agerar om det finns risk för att blivit utsatt för viruset. Vägledningen kommer att uppdateras vid behov.

Karriär

Just nu har vi inga öppna tjänster.

Registret för arbetssökande

Investor relations

Martela-aktien är noterad på Helsingforsbörsens Small Cap-lista. Mer information för dig som vill investera i oss hittar du på vår koncernsida.

Läs mer