Country

Om oss

Martela är en av Nordens ledande leverantörer av kontorsinredning. En passion för att erbjuda de bästa arbetsplatserna har varit vägledande för företaget i sjuttio år. Förutom innovativa och ergonomiska möbellösningar designar och genomför Martela olika arbetsplatsrelaterade tjänster. Martela hjälper till att förbättra anställdas välbefinnande samtidigt som att öka utnyttjande av utrymmet på arbetsplatser, i skolor och miljöer för omsorg.

Läs mer om Martela

Martela designers

Martela har ett starkt internationellt team av inredningsdesigners med en bred erfarenhet av arbetsplatsplanering.

Inredningsdesigners

Martelas möbler och tjänster är utformade med erfarenhet och spetskompetens. Förutom våra egna inredningsdesigners och arbetsplatsspecialister samarbetar vi med många andra kända formgivare.

Designers

Nyheter

13.09.2019 Vi söker Architect Support Manager

Vill du bli en del av ett tight sammansvetsat gäng?

Martela är inne i en expansiv fas där vi presenterar ett helt nytt koncept för försäljning av tjänster, möbler och inredning till kontor. Nu söker vi Architect Support Manager i Sverige.

12.09.2019 Hållbar utveckling på arbetsplatsen – fem konkreta tips!

Som konsumenter har hållbarhetstänket varit en del av vår vardag sedan länge. Också vad gäller utvecklingen av arbetsplatser har betydelsen av hållbarhet ökat betydligt under de senaste åren. Proaktiva företag ser en hållbar arbetsplats som en viktig del av sin hållbarhetsstrategi och utnyttjar kompetensen hos sina samarbetspartners i arbetet med frågan. Hur kan man då utveckla arbetsplatsen på ett hållbart sätt? Här kommer fem tips.

26.08.2019 Rektorns erfarenheter av Syvälahtis nya lokaler

När Syvälahti togs i bruk var den inte bara en ny byggnad. Den förde också med sig nya arbetssätt och nya aktörer. Vi intervjuade Syvälahtis rektor Jarmo Salo i början av det nya läsåret.

Karriär

Just nu har vi inga öppna tjänster att söka.

Registret för arbetssökande

Investor relations

Martela-aktien är noterad på Helsingforsbörsens Small Cap-lista. Mer information för dig som vill investera i oss hittar du på vår koncernsida.

Läs mer