Country

Om oss

Martela är en av Nordens ledande leverantörer av kontorsinredning. En passion för att erbjuda de bästa arbetsplatserna har varit vägledande för företaget i sjuttio år. Förutom innovativa och ergonomiska möbellösningar designar och genomför Martela olika arbetsplatsrelaterade tjänster. Martela hjälper till att förbättra anställdas välbefinnande samtidigt som att öka utnyttjande av utrymmet på arbetsplatser, i skolor och miljöer för omsorg.

Läs mer om Martela

Martela designers

Martela har ett starkt internationellt team av inredningsdesigners med en bred erfarenhet av arbetsplatsplanering.

Inredningsdesigners

Martelas möbler och tjänster är utformade med erfarenhet och spetskompetens. Förutom våra egna inredningsdesigners och arbetsplatsspecialister samarbetar vi med många andra kända formgivare.

Designers

Nyheter

31.08.2018 Servicemodell möjliggör behovsbaserad inlärningsmiljö

Kan en inlärningsmiljö alltid vara optimal och funktionell? Martelas Sirpa Vaarmala skriver på sin blogg om hur det är möjligt att få uppdaterade lokaler alltid och för alla – gå in och läs!

30.08.2018 Färre väggar och bänkar, mer interaktion och inspiration

Miten opetussuunnitelmien muutokset näkyvät oppimisympäristöissä? Martela on luodannut opettajien ja opiskelijoiden näkemyksiä erilaisista tiloista Educa-messuilla tehdyillä kyselyillä vuodesta 2012 alkaen. Lue tästä tiivis analyysi ainutlaatuisesta seitsemän vuoden ja yli 10 000 vastauksen tietomassasta!

02.07.2018 Högre välbefinnande på arbetsplatsen med nya Sola stolar

Hemtrevlig arbetsmiljö bidrar till medarbetarens emotionella och fysiska välbefinnande. Den omfattande produktfamiljen Sola stöttar denna trend utmärkt tack vare sitt formspråk och färgskala. Sola produktfamiljen expanderar med nya loungestolar och även för Sola konferensstolar finns det nya funktioner.

Karriär

Just nu har vi inga öppna tjänster att söka.

Registret för arbetssökande

Investor relations

Martela-aktien är noterad på Helsingforsbörsens Small Cap-lista. Mer information för dig som vill investera i oss hittar du på vår koncernsida.

Läs mer