Country

Om oss

Martela är en av Nordens ledande leverantörer av kontorsinredning. En passion för att erbjuda de bästa arbetsplatserna har varit vägledande för företaget i sjuttio år. Förutom innovativa och ergonomiska möbellösningar designar och genomför Martela olika arbetsplatsrelaterade tjänster. Martela hjälper till att förbättra anställdas välbefinnande samtidigt som att öka utnyttjande av utrymmet på arbetsplatser, i skolor och miljöer för omsorg.

Läs mer om Martela

Martela designers

Martela har ett starkt internationellt team av inredningsdesigners med en bred erfarenhet av arbetsplatsplanering.

Inredningsdesigners

Martelas möbler och tjänster är utformade med erfarenhet och spetskompetens. Förutom våra egna inredningsdesigners och arbetsplatsspecialister samarbetar vi med många andra kända formgivare.

Designers

Nyheter

19.04.2018 Kognitiv ergonomi håller kunskapsarbetare alerta

Hjärnan utsätts för mycket press i arbetslivet. Interaktionen mellan människa, arbete och teknologi ställer höga krav på uppmärksamhet samt observations-, minnes- och tankeförmågan. När arbetet inte begränsas till arbetsplatsen eller arbetstiden, när får våra hjärnor egentligen möjlighet att koppla av och återhämta sig?

12.04.2018 SNAP – Vik, flytta, förvara och ta fram igen

När en plats måste uppfylla många behov ställer det höga krav på inredningen. Såväl bord som stolar och övriga möbler måste snabbt och enkelt kunna flyttas. Det lättanvända fällbordet Snap är utformad just för detta ändamål.

26.03.2018 Delvis optimering av arbetsytan ger negativa konsekvenser

Kunskapsarbetare utsätts för allt högre belastning. Arbetsplatsutveckling som främjar välbefinnande och produktivitet misslyckas tyvärr alltför ofta på grund av partiell optimering. Arbetsplatsen är ju en dynamisk helhet med fysiska såväl som sociala och digitala dimensioner. Tillsammans boostar dessa dimensioner kognitiv ergonomi, det vill säga den mänskliga förmågan att hantera information som är nödvändig vid kunskapsarbete.

Karriär

Just nu har vi inga öppna tjänster att söka.

Investor relations

Martela-aktien är noterad på Helsingforsbörsens Small Cap-lista. Mer information för dig som vill investera i oss hittar du på vår koncernsida.

Läs mer