Country

Om oss

Martela är en av Nordens ledande leverantörer av kontorsinredning. En passion för att erbjuda de bästa arbetsplatserna har varit vägledande för företaget i sjuttio år. Förutom innovativa och ergonomiska möbellösningar designar och genomför Martela olika arbetsplatsrelaterade tjänster. Martela hjälper till att förbättra anställdas välbefinnande samtidigt som att öka utnyttjande av utrymmet på arbetsplatser, i skolor och miljöer för omsorg.

Läs mer om Martela

Martela designers

Martela har ett starkt internationellt team av inredningsdesigners med en bred erfarenhet av arbetsplatsplanering.

Inredningsdesigners

Martelas möbler och tjänster är utformade med erfarenhet och spetskompetens. Förutom våra egna inredningsdesigners och arbetsplatsspecialister samarbetar vi med många andra kända formgivare.

Designers

Nyheter

04.06.2018 Medarbetarnas välbefinnande är bara halva lösningen

Traditionellt sett tänker man på arbetsplatsen som en plats där man arbetar, men medarbetarnas trivsel och välbefinnande blir allt viktigare värden vid planering av kontorslokaler. Medarbetarnas upplevelse är oerhört viktig och är starkt kopplad till kundupplevelsen som är vår tids viktigaste konkurrensfaktor. Ur ledningsgruppens perspektiv är det emellertid också viktigt att se arbetsmiljön ur en annan aspekt som kan erbjuda mätbara fördelar för verksamheten.

04.06.2018 Utveckling av kontorslokaler är en kontinuerlig process

Beslut gällande arbetsmiljön ska göras med utgångspunkt i verksamheten. När lokalerna förändras i enlighet med verksamhetens föränderliga behov, så sker förändringen fortlöpande. I en stor konsultverksamhet sker tillväxten sällan jämnt inom alla funktioner. Vi vill stötta tillväxt – därför vill vi se till att det finns lämpliga ytor för alla funktioner. Vi förändrar ständigt våra kontorslokaler så att de motsvarar behoven i olika tidsperioder och arbetsgrupper.

17.05.2018 Ansvarsrapport för 2017 har publicerats

Martela har publicerat sin ansvarsrapport över de åtgärder och resultat som uppnåtts under 2017. Kärnan i Martelas företagsansvar är att inreda kontorsmiljöer i enlighet med Martela Lifecycle®-modellen.

Karriär

Just nu har vi inga öppna tjänster att söka.

Registret för arbetssökande

Investor relations

Martela-aktien är noterad på Helsingforsbörsens Small Cap-lista. Mer information för dig som vill investera i oss hittar du på vår koncernsida.

Läs mer