Country

Om oss

Martela är en av Nordens ledande leverantörer av kontorsinredning. En passion för att erbjuda de bästa arbetsplatserna har varit vägledande för företaget i sjuttio år. Förutom innovativa och ergonomiska möbellösningar designar och genomför Martela olika arbetsplatsrelaterade tjänster. Martela hjälper till att förbättra anställdas välbefinnande samtidigt som att öka utnyttjande av utrymmet på arbetsplatser, i skolor och miljöer för omsorg.

Läs mer om Martela

Martela designers

Martela har ett starkt internationellt team av inredningsdesigners med en bred erfarenhet av arbetsplatsplanering.

Inredningsdesigners

Martelas möbler och tjänster är utformade med erfarenhet och spetskompetens. Förutom våra egna inredningsdesigners och arbetsplatsspecialister samarbetar vi med många andra kända formgivare.

Designers

Nyheter

14.11.2018 Möt Pod-familjens nyheter: PodLounge, PodMeeting Cove och PodMeeting Xpress!

Pod-serien föddes ur behovet av att kunna skapa smarta, trivsamma arbetsplatser för både arbetsro och mötesro. Nu får den tre nya medlemmar; PodMeeting Xpress, PodMeeting Cove och PodLounge.

14.11.2018 Mångsidiga soffserien Noora och soffborden Oona livar upp arbetsplatsen

Vår nya soffserie Noora, designats av Antti Kotilainen, passar för många ändamål och är ett stort komplement till Martelas sortiment. En annan nyhet som Kotilainen har designat är soffbordet Oona. Sofforna Noora och soffborden Oona fungerar både som separata möbler och tillsammans med Martelas övriga kollektioner.

01.11.2018 Martela blir avtalsleverantör av möbler till SKL Kommentus

Martela, en av Nordens ledande producenter gällande användarcentrerade arbetsmiljölösningar, förlänger sitt avtal med SKL Kommentus för leverans av möbler och inredning.

Karriär

Just nu har vi inga öppna tjänster att söka.

Registret för arbetssökande

Investor relations

Martela-aktien är noterad på Helsingforsbörsens Small Cap-lista. Mer information för dig som vill investera i oss hittar du på vår koncernsida.

Läs mer