Country

Om oss

Martela är en av Nordens ledande leverantörer av kontorsinredning. En passion för att erbjuda de bästa arbetsplatserna har varit vägledande för företaget i sjuttio år. Förutom innovativa och ergonomiska möbellösningar designar och genomför Martela olika arbetsplatsrelaterade tjänster. Martela hjälper till att förbättra anställdas välbefinnande samtidigt som att öka utnyttjande av utrymmet på arbetsplatser, i skolor och miljöer för omsorg.

Läs mer om Martela

Martela designers

Martela har ett starkt internationellt team av inredningsdesigners med en bred erfarenhet av arbetsplatsplanering.

Inredningsdesigners

Martelas möbler och tjänster är utformade med erfarenhet och spetskompetens. Förutom våra egna inredningsdesigners och arbetsplatsspecialister samarbetar vi med många andra kända formgivare.

Designers

Nyheter

08.01.2019 Alku - flexibilitet och hemtrevnad för multifunktionella lokaler

Arbets- och inlärningsmiljöer förutsätts alltmer kunna anpassas för växlande situationer och behov. Samtidigt vill man att utformningen ska vara trivsam, vilket för allt fler betyder en känsla av hemtrevnad. Att uppfylla dessa behov kräver noggrann planering av helheten men också att hänsyn tas till detaljer. Martela svarar på denna efterfrågan genom att komplettera sin produktfamilj Alku med nya produkter som uppfyller kraven hos moderna arbets- och inlärningsmiljöer.

14.11.2018 Möt Pod-familjens nyheter: PodLounge, PodMeeting Cove och PodMeeting Xpress!

Pod-familjen föddes ur behovet av att kunna skapa smarta, trivsamma arbetsplatser för både arbetsro och mötesro. Nu får den tre nya medlemmar; PodMeeting Xpress, PodMeeting Cove och PodLounge.

14.11.2018 Mångsidiga soffserien Noora och soffborden Oona livar upp arbetsplatsen

Vår nya soffserie Noora, designats av Antti Kotilainen, passar för många ändamål och är ett stort komplement till Martelas sortiment. En annan nyhet som Kotilainen har designat är soffbordet Oona. Sofforna Noora och soffborden Oona fungerar både som separata möbler och tillsammans med Martelas övriga kollektioner.

Karriär

Just nu har vi inga öppna tjänster att söka.

Registret för arbetssökande

Investor relations

Martela-aktien är noterad på Helsingforsbörsens Small Cap-lista. Mer information för dig som vill investera i oss hittar du på vår koncernsida.

Läs mer