Country

Om oss

Martela är en av Nordens ledande leverantörer av kontorsinredning. En passion för att erbjuda de bästa arbetsplatserna har varit vägledande för företaget i sjuttio år. Förutom innovativa och ergonomiska möbellösningar designar och genomför Martela olika arbetsplatsrelaterade tjänster. Martela hjälper till att förbättra anställdas välbefinnande samtidigt som att öka utnyttjande av utrymmet på arbetsplatser, i skolor och miljöer för omsorg.

Läs mer om Martela

Martela designers

Martela har ett starkt internationellt team av inredningsdesigners med en bred erfarenhet av arbetsplatsplanering.

Inredningsdesigners

Martelas möbler och tjänster är utformade med erfarenhet och spetskompetens. Förutom våra egna inredningsdesigners och arbetsplatsspecialister samarbetar vi med många andra kända formgivare.

Designers

Nyheter

19.11.2019 Modern kontorsinredning i fokus när Martela levererar möbler till NCC:s nya huvudkontor

Bygg- och fastighetskoncernen NCC invigde nyligen sitt nya huvudkontor i Solna. Martela har ansvarat för att leverera möbler till den nya arbetsplatsen – en viktig milstolpe i företagets arbete på den svenska marknaden.

07.11.2019 Martela stärker sin position i Norge

Martela stärker sin position på den norska marknaden och öppnade ett kontor i Trondheim i början av november. Att öppna ett kontor i Trondheim ger Martela en unik möjlighet att betjäna både nya och befintliga kunder i centrala Norge. Det gör det också möjligt att betjäna kunder längs hela arbetsplatsens livscykel med samma servicenivå.

31.10.2019 Martela och FCLab utvecklar framtidens inlärningsmiljöer

Martela och Future Classroom Lab har samarbetat under cirka ett års tid. Martela installerade olika sensorer i KAKS10, vilka mäter inlärningsmiljöns egenskaper samt elevernas placering och val av arbetsstation. Med hjälp av teknologin finns det förutsättningar i inlärningsmiljön att förverkliga en unik undersöknings- och försöksverksamhet. Ett centralt mål är att undersöka och lyckas verifiera data om hur eleverna utnyttjar och använder den flexibla inlärningsmiljön. Ett annat centralt mål är att följa inlärningsmiljöns egenskaper, såsom ljudstyrka och koldioxidmängd.

Karriär

Just nu har vi inga öppna tjänster att söka.

Registret för arbetssökande

Investor relations

Martela-aktien är noterad på Helsingforsbörsens Small Cap-lista. Mer information för dig som vill investera i oss hittar du på vår koncernsida.

Läs mer