Country

Om oss

Martela är en av Nordens ledande leverantörer av kontorsinredning. En passion för att erbjuda de bästa arbetsplatserna har varit vägledande för företaget i sjuttio år. Förutom innovativa och ergonomiska möbellösningar designar och genomför Martela olika arbetsplatsrelaterade tjänster. Martela hjälper till att förbättra anställdas välbefinnande samtidigt som att öka utnyttjande av utrymmet på arbetsplatser, i skolor och miljöer för omsorg.

Läs mer om Martela

Martela designers

Martela har ett starkt internationellt team av inredningsdesigners med en bred erfarenhet av arbetsplatsplanering.

Inredningsdesigners

Martelas möbler och tjänster är utformade med erfarenhet och spetskompetens. Förutom våra egna inredningsdesigners och arbetsplatsspecialister samarbetar vi med många andra kända formgivare.

Designers

Nyheter

15.02.2019 Framtidens inlärningsmiljö verkar i en cirkulär ekonomi

Learning environment as a Service -konceptet medför efterlängtade flexibiliteten, användarorienteringen och reaktionsförmågan gällande skolornas planering och inköp vilket efterfrågas så mycket idag. Med servicemodellen kan man skapa mångsidiga inlärnings- och undervisningslokaler som enkelt kan anpassas.

04.02.2019 Nya PodBooth ger arbetsro

Enligt undersökningar anser över hälften av nordiska kunskapsarbetare att de blir avbrutna i sitt arbete relativt ofta. Störningarna orsakas av telefonsamtal, webbmöten och diskussioner som förs på arbetsplatsen. Martelas nya ljudisolerade PodBooth dämpar ljudlandskapet och tillför efterlängtad avskildhet på arbetsplatsen. Under planeringen av PodBooth har vi fäst extra uppmärksamhet vid god ljudisolering.

08.01.2019 Alku - flexibilitet och hemtrevnad för multifunktionella lokaler

Arbets- och inlärningsmiljöer förutsätts alltmer kunna anpassas för växlande situationer och behov. Samtidigt vill man att utformningen ska vara trivsam, vilket för allt fler betyder en känsla av hemtrevnad. Att uppfylla dessa behov kräver noggrann planering av helheten men också att hänsyn tas till detaljer. Martela svarar på denna efterfrågan genom att komplettera sin produktfamilj Alku med nya produkter som uppfyller kraven hos moderna arbets- och inlärningsmiljöer.

Karriär

Just nu har vi inga öppna tjänster att söka.

Registret för arbetssökande

Investor relations

Martela-aktien är noterad på Helsingforsbörsens Small Cap-lista. Mer information för dig som vill investera i oss hittar du på vår koncernsida.

Läs mer