Country

Om oss

Martela är en av Nordens ledande leverantörer av kontorsinredning. En passion för att erbjuda de bästa arbetsplatserna har varit vägledande för företaget i sjuttio år. Förutom innovativa och ergonomiska möbellösningar designar och genomför Martela olika arbetsplatsrelaterade tjänster. Martela hjälper till att förbättra anställdas välbefinnande samtidigt som att öka utnyttjande av utrymmet på arbetsplatser, i skolor och miljöer för omsorg.

Läs mer om Martela

Martela designers

Martela har ett starkt internationellt team av inredningsdesigners med en bred erfarenhet av arbetsplatsplanering.

Inredningsdesigners

Martelas möbler och tjänster är utformade med erfarenhet och spetskompetens. Förutom våra egna inredningsdesigners och arbetsplatsspecialister samarbetar vi med många andra kända formgivare.

Designers

Nyheter

21.05.2019 Ett halvt århundrade med Kari-stolar

Stolen som är bekant för de allra flesta i Finland, heter Kari och den firar sitt 50-årsjubileum i år. Den klassiska trästolen Kari 1 designades av Kari Asikainen 1969. I den mångsidiga Kari-serien ingår ett urval av möbler, från stolar och bord till lobbymöbler. Kari-stolar har tillverkats nonstop sedan ett halvt sekel i totalt cirka en miljon exemplar.

03.05.2019 Hur kan man överföra lugnet från ett eget arbetsrum till ett kontorslandskap?

På många arbetsplatser har det skett en stor förflyttning från arbetsrum till öppna kontorslandskap. Förändringen har en stor påverkan på personalen, vilket också framgår i vårt material Martela Insights. Öppna kontorslandskap har två betydande fördelar jämfört med arbetsrum.

30.04.2019 Vi söker Project Manager

Vill du vara en del av branschens bästa och härligaste gäng? Vi blandar seriöst och professionellt arbete med att ha kul på jobbet! Vi har alla sorters karaktärer och nu behöver vi ytterligare en...

Karriär

Just nu har vi inga öppna tjänster att söka.

Registret för arbetssökande

Investor relations

Martela-aktien är noterad på Helsingforsbörsens Small Cap-lista. Mer information för dig som vill investera i oss hittar du på vår koncernsida.

Läs mer