Country

Om oss

Martela är en av Nordens ledande leverantörer av kontorsinredning. En passion för att erbjuda de bästa arbetsplatserna har varit vägledande för företaget i sjuttio år. Förutom innovativa och ergonomiska möbellösningar designar och genomför Martela olika arbetsplatsrelaterade tjänster. Martela hjälper till att förbättra anställdas välbefinnande samtidigt som att öka utnyttjande av utrymmet på arbetsplatser, i skolor och miljöer för omsorg.

Läs mer om Martela

Martela designers

Martela har ett starkt internationellt team av inredningsdesigners med en bred erfarenhet av arbetsplatsplanering.

Inredningsdesigners

Martelas möbler och tjänster är utformade med erfarenhet och spetskompetens. Förutom våra egna inredningsdesigners och arbetsplatsspecialister samarbetar vi med många andra kända formgivare.

Designers

Nyheter

20.02.2020 Arbetsplatsen är död, länge leve arbetsplatsen!

Snabba tankeutbyten är viktiga för flyt i arbetet, men å andra sidan har de blivit ett nytt störningsmoment. Martelas data avslöjar samma företeelse: arbetsplatserna erbjuder tyvärr inte den arbetsro som arbetet kräver. Orsaken är förändringen som skett i arbetet: de traditionella mötena med wienerbrödsfika har ersatts av snabba internmöten mellan två personer. PodBooth Meeting är avsedd att placeras nära arbetsstationerna, då blir det enkelt att i fred dra sig dit och samtidigt ge arbetskamraterna arbetsro.

18.02.2020 Vi söker Workplace Specialist till Martela Stockholm

Vill du arbeta för ett av Nordens ledande företag som skapar bättre arbetsplatser?

03.02.2020 Spontana möten med PodBooth Meeting

Vardagen på kontor fylls allt mer med korta och spontana möten där färre personer deltar. Ett resultat av den förflyttning från arbetsrum till öppna kontorslandskap som skett de senaste åren. Samtidigt upplevs just möten i närheten av ens egen arbetsyta som ett stort störningsmoment. Som ett tillskott till Martelas Podfamilj är PodBooth Meeting, mötesrummet för fyra personer utformat för att placeras på de viktigaste platserna på kontoret för att ljudisolerade mötesrum ska vara så lättillgängliga som möjligt.

Investor relations

Martela-aktien är noterad på Helsingforsbörsens Small Cap-lista. Mer information för dig som vill investera i oss hittar du på vår koncernsida.

Läs mer