Country

Om oss

Martela är en av Nordens ledande leverantörer av kontorsinredning. En passion för att erbjuda de bästa arbetsplatserna har varit vägledande för företaget i sjuttio år. Förutom innovativa och ergonomiska möbellösningar designar och genomför Martela olika arbetsplatsrelaterade tjänster. Martela hjälper till att förbättra anställdas välbefinnande samtidigt som att öka utnyttjande av utrymmet på arbetsplatser, i skolor och miljöer för omsorg.

Läs mer om Martela

Martela designers

Martela har ett starkt internationellt team av inredningsdesigners med en bred erfarenhet av arbetsplatsplanering.

Inredningsdesigners

Martelas möbler och tjänster är utformade med erfarenhet och spetskompetens. Förutom våra egna inredningsdesigners och arbetsplatsspecialister samarbetar vi med många andra kända formgivare.

Designers

Nyheter

02.07.2018 Få en ny Sola stol och bli så bekväm på jobbet som hemma

Hemtrevlig arbetsmiljö bidrar till medarbetarens emotionella och fysiska välbefinnande. Den omfattande produktfamiljen Sola stöttar denna trend utmärkt tack vare sitt designspråk och färgschema. Sola produktfamiljen expanderar med nya loungestolar och även för Sola konferensstolar finns det nya funktioner.

01.07.2018 Ny mötesmodul Framery 2Q

Framerys nya modell 2Q är avsedd för 4-6 personer. Det är det bästa stället att skapa och ha möten. Ett konferensbord med två höjdalternativ är optimalt för bärbar dator. Du kan också välja den här mötesplattan utan möbler.

04.06.2018 Medarbetarnas välbefinnande är bara halva lösningen

Traditionellt sett tänker man på arbetsplatsen som en plats där man arbetar, men medarbetarnas trivsel och välbefinnande blir allt viktigare värden vid planering av kontorslokaler. Medarbetarnas upplevelse är oerhört viktig och är starkt kopplad till kundupplevelsen som är vår tids viktigaste konkurrensfaktor. Ur ledningsgruppens perspektiv är det emellertid också viktigt att se arbetsmiljön ur en annan aspekt som kan erbjuda mätbara fördelar för verksamheten.

Karriär

Just nu har vi inga öppna tjänster att söka.

Registret för arbetssökande

Investor relations

Martela-aktien är noterad på Helsingforsbörsens Small Cap-lista. Mer information för dig som vill investera i oss hittar du på vår koncernsida.

Läs mer