Country

Om oss

Martela är en av Nordens ledande leverantörer av kontorsinredning. En passion för att erbjuda de bästa arbetsplatserna har varit vägledande för företaget i sjuttio år. Förutom innovativa och ergonomiska möbellösningar designar och genomför Martela olika arbetsplatsrelaterade tjänster. Martela hjälper till att förbättra anställdas välbefinnande samtidigt som att öka utnyttjande av utrymmet på arbetsplatser, i skolor och miljöer för omsorg.

Läs mer om Martela

Martela designers

Martela har ett starkt internationellt team av inredningsdesigners med en bred erfarenhet av arbetsplatsplanering.

Inredningsdesigners

Martelas möbler och tjänster är utformade med erfarenhet och spetskompetens. Förutom våra egna inredningsdesigners och arbetsplatsspecialister samarbetar vi med många andra kända formgivare.

Designers

Nyheter

16.11.2017 En smart arbetsmiljö håller oss igång!

Kunskapsarbete kan numera utföras i princip var som helst. Allt du behöver är en laptop, smartphone och en internetuppkoppling. Du kan jobba hemifrån soffan eller gungandes på en stol på ett café. Kanske du inte längre har en speciell plats utan kan välja den plats som passar dig bäst varje dag? Det låter väl trevligt och flexibelt eller hur?

26.10.2017 Glöm hörnkontoret: en bra chef vistas bland personalen

Den nya ekonomiska framgångsvågen skapas av en ny typ av spelare. En gemensam nämnare för dessa framgångsrika företag är deras förmåga att innovativt integrera nya digitala möjligheter i sina processer, produkter och tjänster. Framgångsrika företag är redo att anpassa sig och sina verksamheter efter den föränderliga omvärlden.

05.10.2017 IFMA nätverksträff – Arbetsplatsen som en tjänst

Varmt välkommen på IFMA nätverksträff hos Martela 28 oktober november 2017, alternativt den 7 eller 8 november hos United Spaces i Göteborg respektive Malmö.

Karriär

Just nu söker vi:

Vi söker en Workplace Designer till att förstärka vårt team i Stockholm
För mer information och ansökning, ring Workplace Designer, Emma Nilsson på +46 73 347 1922. Skicka din ansökan senast den 31 oktober 2017 till emma.nilsson@martela.com, ansökningar gås igenom löpande.

Kundorienterad Workplace Specialist till teamet i Stockholm
För mer information och ansökning, ring Director Workpalce Services Sverige och Norge, Minna Ahvenkoski på +46 70 384 1470, minna.ahvenkoski@martela.com. Sista ansökningsdag är 31 oktober 2017, ansökningar gås igenom löpande.

Key Account Manager till Stockholm
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering så har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa Anette Berman på 0702 96 96 91 eller Marie Gummerus på 0706 57 80 74 som är ansvariga Rekryteringskonsulter för denna process. 

Investor relations

Martela-aktien är noterad på Helsingforsbörsens Small Cap-lista. Mer information för dig som vill investera i oss hittar du på vår koncernsida.

Läs mer