Country

Vill du vara en del av branschens bästa och härligaste gäng? Vi blandar seriöst och professionellt arbete med att ha kul på jobbet! Vi har alla sorters karaktärer och nu behöver vi ytterligare en...


Martela är inne i en expansiv fas där vi etablerar oss över hela landet men även behöver förstärka på de platser där vi redan är starka. Vi behöver under minst ett år en Project Manager i Stockholm med möjlighet till förlängning. Vi arbetar utifrån en långsiktig hantering av våra kunder och därför är vår projekthantering och kundservice en av de viktigaste pusselbitarna vi kontinuerligt arbetar med för att utveckla.

 

Din roll
Rollen som Project Manager innebär att du ska ta hand om stora och medelstora projekt med en projektledning utifrån de möbler och den inredning som vi levererar. Till de inventarier vi levererar så levererar vi även service och kombinationen av dessa bägge skall hanteras och kontrolleras utifrån bästa möjligt servicenivå.

Du kommer att ha ett nära samarbete med vår slutkund, samarbetspartners, kundens konsulter, ansvarig säljare och vår internservice. Du kommer även ta hand om offerthantering och annan form av service mot vår kund. Vår målsättning är att du ska börja hos oss någon gång i juni-augusti.

Du kommer att rapportera till Sales Director, Sweden.

 

Din Profil
Du har erfarenhet av att driva projekt och det ses som meriterade med erfarenhet från möbelbranschen. Det viktigaste för oss är att du är rätt person för denna roll. Du är ansvarstagande person med stark egen drivkraft och du tycker om att ha kontroll genom struktur och vara spindeln i nätet med många bollar i luften samtidigt. Du skall vara lyhörd och ha social förmåga men kan samtidigt ha en kravbild som du förhåller dig till. Du har goda kunskaper i Excel och är en god och van IT-användare. Då vi är en internationell koncern så krävs goda kunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska.

Kontakt och ansökan
Ansökan mailas till Vidar Hellsaeus, Sales Director, Sweden på vidar.hellsaeus@martela.com

Vår målsättning är att du skall få ditt roligaste, mest intressanta och utvecklande jobb hittills! Vågar du anta utmaningen att vara en del av ett galet gäng?

Välkommen med din ansökan redan idag!

 

 

Share this page