Country

Nya PodBooth ger arbetsro

Enligt undersökningar anser över hälften av nordiska kunskapsarbetare att de blir avbrutna i sitt arbete relativt ofta. Störningarna orsakas av telefonsamtal, webbmöten och diskussioner som förs på arbetsplatsen.

Martelas nya ljudisolerade PodBooth dämpar ljudlandskapet och tillför efterlängtad avskildhet på arbetsplatsen. Vår nya produkt tydliggör Martelas ledord de 4 C:na (Concentration, Collaboration, Communication, Chill-out), vilket innebär att en bra arbetsmiljö har avgränsade områden för koncentration, samarbete, kommunikation och avkoppling.

Under planeringen av PodBooth har vi fäst extra uppmärksamhet vid god ljudisolering. Förstklassig ljudisolering garanterar att alla samtal – forskning visar att människorösten är det som stör kollegor allra mest – verkligen håller sig innanför väggarna. Också utsidan fungerar som en akustisk yta och skänker ro till omgivningen.

PodBooth kan också lätt flyttas vid behov. Hjulen under PodBooth ger flexibilitet i situationer där man snabbt vill kunna förändra arbetsmiljön.

Harmoni till olika arbetsmiljöer

Ett stort sortiment tyger och övriga klädselmaterial garanterar harmoni och att PodBooth smidigt smälter in i den övriga inredningen. En dörr som stängs med en magnet, rundade kanter och rejäla innermått garanterar en högklassig användarupplevelse.

Den nya produkten är en del av den växande produktfamiljen Pod. Den är formgiven av prisbelönta svenska o4i Design Studio, som också har designat produkter till Ikea och Lappset.

“PodBooth med sin tysta insida, rymliga dimensioner och flyttbarhet har marknadens bästa egenskaper, också vad gäller design och material. Vi är väldigt nöjda med slutresultatet”, konstaterar formgivarna Henrik Kjellberg och Jon Lindström.


Läs mer om hela Pod-produktfamiljen och ladda ned broschyren!

Share this page