Martela stolt partner till IFMA Sverige

Martela har ingått Silver-partnerskap med IFMA Sverige. Vi tycker det är spännande att vara partner med IFMA, inte enbart i Sverige utan på sikt även i de andra nordiska länderna. Vi vill vara med och skapa och driva de bästa arbetsplatserna där människan sätts i centrum och sen bygga vidare med Asset Management, Building/Real Estate Management och Facilities Management och inte tvärtom.

IFMA erbjuder oss ett bra nätverk där vi kan synas i nya sammanhang samtidigt som vi kan nå ut med vårt budskap på ett bra sätt via tex nätverksträffar och seminarier. Vi kan även vara med och driva frågor vi tycker är viktiga i olika forum, hitta nya samarbetspartners och utveckla Martela som företag samt våra medarbetare. 

 

 

 

HUR KAN MARTELA BIDRA TILL FM-BRANSCHEN?

Vi hoppas på nära samarbete med aktörer inom FM-branschen där vi tillsammans kan lyfta hela branschen från att se på enskilda områden inom FM till att se på helheten och lyfta fram människan som det centrala och utifrån det bygga på med olika tjänster efter varje företags/medarbetares behov.

– ”Det är viktigt att se till helheten och jag skulle vilja säga, den bästa arbetsplatsen är den där människor känner sig väl omhändertagna och kan utföra sitt arbete på bästa sätt – blir produktiva och kreativa samtidigt som de har roligt och refererar till sin arbetsplats som den bästa”, säger Minna Ahvenkoski, Director Workplace Professional Services på Martela AB i Stockholm.

– ”Vi talar om något som vi döpt till 4C, Communication, Collaboration, Concentration och Chill out. På en bra arbetsplats skall alla dessa element finnas. Martela har ett bra koncept, Martela Lifecycle, som utgår från kundens behov. I samband med en flytt eller förändring av företagets verksamhet hjälper vi till med en analys i samarbete med FM- och/eller HR-avdelningen”, fortsätter Ahvenkoski.

Kontakt

Minna Ahvenkoski
Director, Workplace Professional Services
Martela
+46 703 84 14 70, fornamn.efternamn@martela.com

Share this page