Martela ställer ut på Vårmässan

Martela ställer ut på Vårmässan som är södra och västra Sveriges största mässa med möbler och inredning för offentlig miljö, arrangerad av Input Interiör. Vårmässan är en mötesplats för Input Interiörs närmaste slutkunder, beslutsfattare, arkitekter, formgivare, producenter, säljare och projektledare. Torsdagen den 16 mars finns vi i Malmö och måndagen den 20 mars i Göteborg.

Vi  visar bland annat nya eljusterbara arbetsbordet Alku Sit&Stand på Vårmässan. Det passar till föränderliga arbetsmiljöer och kan smidigt regleras så att arbetsbänken alltid är i ergonomiskt rätt höjd. Genom att ändra på bordets höjd kan arbetsställningen lätt varieras från sittande till halvsittande eller stående ställning och såhär minska på kontorsarbetets belastning.

- Byte av arbetsställning ökar arbetets effektivitet, piggar upp samt minskar problemen i nack-, rygg- och axelområdena, påminner Alku-seriens designer Iiro Viljanen från Martela.

Borden i Alku-serien är lösningen för högre yteffektivitet och högre effektivitet i aktiviteterna på hybridkontor. Borden i serien har ett enkelt formspråk och erbjuder dussintals olika alternativ för olika tillämpningar.

På Vårmässan kommer vi också att visa arbetsstolen Axia. Stolen har inbyggda smarta funktioner som gör att det inte behövs några stora kontrollmekanismer. Du kan ändra dina personliga inställningar via en app som finns för både Android- och Apple-mobiler. Med appen kan du även se din aktivitetsnivå vid användning av stolen och fatta välgrundade beslut om att arbeta mer dynamiskt.

De utmärkta ergonomiska egenskaperna som stolarna i Axia-serien har gemensamt finns såklart kvar, vilket gör att du kan anpassa Axia Smart-stolarna så mycket du behöver.

Inspiration är allt du behöver, få den här eller kontakta Jonas Källberg, Sales Director på Martela på +46 (0)733-47 19 27, jonas.kallberg@martela.com om du vill veta mer.

Följ gärna förberedelserna inför Vårmässan på facebook.com/inputinterior och Instagram @inputinterior. Se bilder från mässan på #inputvår17 samt #inputinterior.

Share this page