Country

Martela inspirerar på Nordic Business Forum Sweden

Martela pekar ofta på sambandet, att den som tänker på en god arbetsmiljö och effektiva rutiner samtidigt förbättrar sina möjligheter att utveckla sin affärsverksamhet. Därför är ett kontor mycket mer än bara en möblerad lokal. Det är en grund för en stark företagskultur och en förutsättning för effektiva möten och arbetsflöden.

Det är huvudbudskapet när Martela möter besökarna på Nordic Business Forum Sweden, som arrangeras den 16 januari på Stockholm Waterfront Congress Centre. Konferensen har sitt ursprung i Finland, och har arrangerats där i flera år. Nu är det Stockholms tur. Martela, som medverkar som partner för konferensen, finns på plats för att berätta om aktivitetsbaserade arbetsplatser och presentera exempel på hur de kan se ut i praktiken.

Beslutsfattare möts

- Det är ett fantastiskt tillfälle för oss att möta 1 000 beslutsfattare inom näringslivet och visa upp hur man kan göra, om man kopplar ihop arbetsmiljö och arbetsflöden med effektivitet och nöjda medarbetare. Vi vet att vi har mycket att erbjuda om de som har helhetsansvaret får upp ögonen för hur deras resultat kan förbättras genom att utveckla arbetsplatsen och arbetssätten. Det säger Martelas varumärkesdirektör Minna Andersson.

Nordic Business Forum Sweden bjuder på en stimulerande blandning av inspiration. Talare från olika samhällssektorer medverkar, bland dem YouTube-grundaren Chad Hurley, den tidigare tennisspelaren André Agassi, professor Kjell A Nordström och entreprenören Ida Backlund.

 

En blandning av människor och erfarenheter

- Det är en intressant blandning av människor och erfarenheter, där Martelas filosofi om vad som kännetecknar goda arbetsplatser kan sättas in i övergripande perspektiv. Nordic Business Forum Sweden är ett bra tillfälle att få inspirerande bilder av hur de som har lyckats har burit sig åt, och vad bör man tänka på när man utvecklar sina arbetsmiljö och sina arbetsgrupper, säger Minna Andersson.

 

Nordic Business Forum Swedens hemsida

För mer information kontakta:

Minna Andersson, Varumärkesdirektör
+358 10 345 5124
firstname.lastname@martela.com

Share this page