Country

Martela blir avtalsleverantör av möbler till SKL Kommentus

Martela house

Martela, en av Nordens ledande producenter gällande användarcentrerade arbetsmiljölösningar, förlänger sitt avtal med SKL Kommentus för leverans av möbler och inredning.

Ramavtalet är rikstäckande och omfattar fler än 900 avropsberättigade myndigheter över hela Sverige. Avtalet löper över två år med möjlighet till förlängning ett år i taget. Det totala värdet är på cirka 1,4 miljarder kronor per år.

Avtalet är en förlängning av Martelas nuvarande avtal med SKL Kommentus, som löpt under de senaste fyra åren.

– Det ligger i Martelas strategi att stärka den geografiska täckningen i Sverige och att ge våra försäljningskontor och Martela Centers en bra möjlighet att bli en ännu mer etablerad leverantör på sin lokala marknad. Vi är otroligt glada och stolta att vi får förnyat förtroende och än en gång får chansen att leverera möbler och inredning till Sveriges kommuner och landsting. Vi fick de fyra delområden som ligger i vårt fokus och ser fram emot att hjälpa Sveriges kommuner att ta nästa steg i utveckling av arbetsplatsen och skolmiljöer, säger Vidar Hellsaeus, Sales Director på Martela i Sverige.

För mer information

Christian Lippert, Key Account Manager
christian.lippert@martela.com
073–347 19 24

Vidar Hellsaeus, Sales Director
vidar.hellsaeus@martela.com
073–347 19 12

Share this page