Country

Mångsidiga soffserien Noora och soffborden Oona livar upp arbetsplatsen

Kontorslokaler inreds numera alltmer avslappnat samtidigt som företagslokaler och fler skolor har fler öppna ytor. På arbetsplatsen behövs det därför många sorters rumsavdelare för att öka trivseln bland medarbetarna. 

Vår soffserie Noora passar för många ändamål och är ett stort komplement till Martelas sortiment. Noora kan fås med två olika rygghöjder och kan exempelvis formas till ett lugnt hörn för möten. Ett eluttag till soffan och bänkar finns som ett tillval.

I produktfamiljen finns olika bänkar, fåtöljer och soffor. Fåtöljer och soffor kan också fås med höga skärmar som förbättrar akustiken i öppna utrymmen och som vid behov ger lite mer avskildhet. 

Den praktiska och rejäla serien Noora med inspiration från den franska bistron

”Jag kallar soffan Noora för soffbänk. Noora har sitthöjden hos en stol men är lika skön som en soffa och utseendet är lite mer rejält. Inspirationen kommer från de klädda bänkar som ofta löper längs väggarna i franska bistroer. De är praktiska och rejäla men ger också en mjuk känsla till rummet samtidigt som de är väldigt mångsidiga”, berättar Antti Kotilainen, som har designat serien. 


Bekanta dig med Noora soffor, bänkar och fåtöljer.

Soffbordet Oona - kronan på verket

Oona bordet med sin träyta ger kontoret en hemtrevlig känsla. I kollektionen Oona finns bordsskivor i flera olika storlekar och former. Två olika höjder gör att man delvis kan placera borden ovanpå varandra.  

”Soffborden Oona kan användas separat eller placeras i grupp. Borden har en mjuk, rund design”, beskriver Kotilainen.

Sofforna Noora och soffborden Oona fungerar både som separata möbler och tillsammans med Martelas övriga kollektioner.


Bekanta dig med soffborden Oona här.

Share this page