Country

Leasa ergonomiska möbler för hemmakontoret

För att dina medarbetares arbetsdagar skulle bli så bekväma som möjligt hemma har vi satt ihop ett förslag på lösningar som förbättrar både ergonomin och bekvämligheten, samt underlättar en aktivare arbetsdag på hemmakontoret. Nu kan du leasa en ergonomisk arbetsplats från 486kr i månaden.

Du hittar höjd- och sänkbara bord av hög kvalitet och justerbara arbetsstolar både till hemmakontoret och till tonåringarna som studerar hemma. Vi har flera ergonomiska alternativ såsom James-stol,  ett elektriskt justerbart Pinta EQB bord, höjd- och sänkbara Spot och Götessons Office Ballz. Du kan läsa mer om dessa nedan!

Dessutom kan hela arbetsmiljön köpas som en flexibel tjänst, läs mer här!

 

EXEMPEL PÅ LEASING

Hemmakontor: arbetsstolen James och elektriskt justerbart Pinta EQB 552kr i månaden/per arbetsplats (moms 0%).

 

VILL DU HÖRA MER?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Stockholm
Mikael Hägglund
+46 733 47 19 90
mikael.hagglund@martela.com
Malmö
Jimmy Löf
+46 702 62 37 81
jimmy.lof@martela.com
Göteborg
Tomas Fors
+46 707 30 96 61
tomas.fors@martela.com
Övriga Sverige
Lars Bjerhem
+46 733 47 19 23
lars.bjerhem@martela.com
Arkitekter
Robin Lindkvist
+46 72 225 18 77
robin.lindkvist@martela.com

 

 

 

Elektriskt justerbart Pinta EQB- bord

 

Elektriska arbetsbord möjliggör aktivt arbete och minskar påfrestningar vid kontorsarbete. Att byta arbetsställning under dagen från sittande till halvsittande, eller från lutande till stående, ökar effektiviteten, gör att du håller dig pigg och minskar problemen i nacke, rygg och skulderparti.

 

James-arbetsstol

 

James kontorsstolar, designade av Iiro Viljanen, är perfekta för drop-in arbetsstationer men passar också utmärkt för längre sittningar. Med en mängd av olika alternativ av sitsstorlekar, ryggstöd och ergonomiska funktioner finns det en Jamesstol för alla användare och tillfällen. Stolen James är väldigt enkelt att justera.

 

 

Götessons Office Ballz

 

En nytänkande ergonomisk sittmöbel med inbyggt pilatesboll som förstärker ryggen, bålen och benen.

 

Spot-bord

 

Borden i Spot-serien passar i många olika miljöer och utmärkt även på hemmakontoret. Det höjdjusterbara stativet möjliggör en ergonomisk arbetsstation. Bordet är rullbart och bara att skjuta undan när det inte används.

 

Share this page