IFMA nätverksträff – Arbetsplatsen som en tjänst

Varmt välkommen på IFMA nätverksträff hos Martela den 25 oktober 2017, alternativt den 7 eller 8 november hos United Spaces i Göteborg respektive Malmö.

Arbetsplatsen som en tjänst – en kontinuerlig förändringsprocess som stöttar medarbetarnas välbefinnande och attraherar nya talanger till företaget.

Hur säkerställer man att arbetsplatsen alltid är optimalt dimensionerad och att medarbetarna kan utföra sitt arbete effektivt? Hur ska den fungera som stöd för välbefinnande, vara ett verktyg för att engagera medarbetarna och locka nya talanger samt vara ett fungerande verktyg för ledarskap?

Minna Ahvenkoski som jobbar som Director, Workplace Professional Services på Martela, berättar om de senaste trenderna inom arbetsplatsutveckling, hur man bör se på helheten där medarbetarna är i fokus och känner sig omhändertagna samt kan vara effektiva och kreativa i sin arbetsmiljö.

Minna kommer också att fördjupa sig i nedan:

Tid och plats: Tre möjligheter till att delta; i Stockholm den 25 oktober hos Martela på Torsgatan 13 i Stockholm. Har du inte möjlighet att delta då erbjuder vi även frukostföreläsning den 7 november 2017 hos United Spaces på Östra Hamngatan 16 i Göteborg, eller 8 november 2017 hos United Spaces på Nordenskiöldsgatan 24 i Malmö. På de båda senare tillfällena står frukosten uppdukad från klockan 07.30, seminariet startar klockan 08.00 och pågår fram till klockan 09.00.

Anmälningsprocessen hanteras av IFMA.

Ta med dig en kollega
ANMÄL DIG HÄR (GÖTEBORG)

eller

ANMÄL DIG HÄR (MALMÖ)

Varmt välkommen!

Martela och IFMA

Share this page