Country

Högre välbefinnande på arbetsplatsen med nya Sola stolar

En av de tydligaste trenderna gällande arbetsmiljöer är att det har blivit mer hemtrevligt på kontoren. Hemtrevlig arbetsmiljö bidrar till medarbetarens emotionella och fysiska välbefinnande. Den omfattande produktfamiljen Sola stöttar denna trend utmärkt tack vare sitt formspråk och färgskala. Sola stolarna är multifunktionella och kan användas flexibelt i olika miljöer. Med hjälp av Sola är det möjligt att utveckla arbetsmiljön visuellt samt höja företagets image.

Sola, designad av Antti Kotilainen, är en pålitlig favorit i hemtrevliga rum och lämplig för en mängd olika lounge och konferensrum. Den fullbordade, inbjudande designen och många olika typ av stativ gör det enkelt att placera den i många olika typer av rum. Stolen kan placeras ensam som sådan eller i större grupp.

 

Den omtyckta Sola produktfamiljen expanderar med nya loungestolar

Sola produktfamiljen expanderar med nya loungestolar som har armstöd och kan beställas antingen med ett lågt eller högt ryggstöd. Ryggstödet är fastsatt med en metallplatta som möjliggör en lätt flexibel rörelse av ryggstödet vid sittande samtidigt som säteskomforten ökar.

Till Sola lounge stolen med roterbar pelarfot finns även en bordskiva som gör stolarna idealt för kortare arbetsuppgifter eller att ha i små mötesrum i stället för traditionella mötesbord och stolar. Både bordsskivan och pelarfoten kan väljas i en av de 92 färgerna i Inspiring Colors utbud, vilket gör att de kan enkelt kombineras med färgen i klädseln.

Sola lounge stol med armstöd och med roterande pelarfot, medar eller träben.

Sola lounge stol med roterande pelarfot och laptop bord.

Inspiring colours.

Flera alternativ för Sola konferensstolar

Även för Sola konferensstolar finns det nya funktioner. De är nu tillgängliga med solida, stoppade armstöd och nackstöd som ger stolen ett mjukare och mer spektakulärt utseende.

Sola konferensstol men nya egenskaper.

Share this page