Frukostseminarie: Hur påverkar ljuset din hälsa och ditt välbefinnande?

Varmt välkommen på ett ljusseminarium med Jessica Wahlberg från Luctra. Du får möjlighet att lära dig hur viktigt ljuset är för vår hälsa, på vilket sätt ljus och sömnbrist påverkar oss och vad vi kan göra för att motverka detta, särskilt i samband med arbetsdagar.  

Human Centric Lighting är ett intressant och viktigt ämne som det forskats mycket kring de senaste åren. Under föreläsningen tas de senaste rönen inom forskningen upp - på vilket sätt ljuset är viktigt, hur det påverkar människan och vad som händer i kroppen när den utsätts för sömn/ljusbrist.

Under seminariet kommer du även att få lära dig hur arbetsmiljön påverkar din produktivitet och ökar ditt välbefinnande, presenterad av Mikael Hägglund på Martela.

I en framgångsrik organisation har ledningen förstått vikten av en bra arbetsmiljö och dess påverkan på välbefinnandet. En välplanerad arbetsmiljö hjälper personalen att prestera sitt allra bästa och den bästa arbetsmiljön skapas för dem som använder lokalen.

Tid och plats: Den 19 oktober 2017, hos Martela på Torsgatan 13 i Stockholm. Frukostbuffén står uppdukad från klockan 07.30, seminariet startar klockan 08.00 och pågår fram till klockan 09.15.

Ta med dig en kollega
ANMÄL DIG HÄR


Varmt välkommen!

Martela och Luctra
 
 

Share this page