Country

Alku ger en aktiv start på arbetsdagen

Martelas familj av Alku-bord har fått en ny, aktiv medlem. Det elektriskt ställbara Alku Sit&Stand-arbetsbordet ger arbetsdagen mera rörelse, och med hjälp av dess färggranna ben skapar du den önskade stämningen i arbetsrummet.

Alku Sit&Stand-elbordet som passar till föränderliga arbetsmiljöer kan smidigt regleras så att arbetsbänken alltid är i ergonomiskt rätt höjd. Genom att ändra på bordets höjd kan arbetsställningen lätt varieras från sittande till halvsittande eller stående ställning och såhär minska på kontorsarbetets belastning.

”Byte av arbetsställning ökar arbetets effektivitet, piggar upp samt minskar problemen i nack-, rygg- och axelområdena”, påminner Alku-seriens designer Iiro Viljanen från Martela.
 

BORDETS VÄSEN FINNS I BENEN

Kontorsbordet behöver inte vara vitt. Du kan pigga upp arbetsrummet med gult, lugna ner rummet med grönt eller skapa ett elegant intryck med grått. Alku Sit&Stand-elbordets ben finns tillgängliga i tiotals olika färger, av vilka var och en kan välja sin favorit och samtidigt sprida en härlig känsla i hela arbetsmiljön.

“Benen är en väsentlig del av bordets karaktär och utseende. De borde inte ses som ett nödvändigt ont, eftersom det är de som bestämmer bordets väsen”, säger Iiro Viljanen från Martela.

Förutom det nya elbordet innefattar Alku-serien arbets- och konferenssbord samt bord i ståhöjd med olika ben. Den stilrena bordsserien erbjuder tiotals olika alternativ för olika arbetsmiljöers behov. Med arbetsbord i olika storlekar kan man effektivt utnyttja ett aktivitetsbaserat kontor, och alla hittar alltid en lämplig arbetsstation efter sina behov.

”Alku-seriens bord är hemtrevliga och skapar en avslappnad atmosfär på kontoret. Å andra sidan kan någon bli förtjust i bordet och köpa det till sitt hem – och det passar bra där också”, säger Iiro Viljanen.

Produktsida för elektriskt justerbara Alku Sit&Stand.  

Kontakta oss: mediasida

Share this page