Country

Material

Materialbeskrivning: 

5-stjärnigt underrede: svart aluminium eller plast, polerad aluminium.
Armstöd: ovandel svart, stag svart.
Sits: Klädd
Plastdetaljer: svarta
Mesh: mörkgrå eller vit mesh, svart ram.

Tygåtgång: 

0.6 m / st

Tillbehör

Tillbehör: 

Teleskopisk eller hög stolpelare, fotring, glidfötter, mjuka eller hårda hjul, Smart Active-funktion

Rapporter

Testrapport: 

Den nya, uppdaterade 2.0-serien av Axia kontorsstolar består av tre olika modeller. Ryggstödet varierar i höjd och kan fås i flera olika tyger och färger. Stolen levereras med eller utan armstöd.

Stolen Axia 2.5 erbjuder alla fördelar hos kontorsstolen Axia, plus ett snyggt ryggstöd i mesh. Det är en stol som kombinerar bäckenstöd med ett snyggt mesh-nät.

Den ergonomiska kontorsstolen Axia 2.0 har många direkta fördelar. Axia erbjuder optimalt stöd för ryggen, nacken, bäckenet, liksom armarna och skuldrorna för att förhindra smärta till följd av att man har suttit för länge eller har suttit fel. Användarnas välbefinnande kommer att öka och frånvaron kommer att minska. De anställda kommer att gå hem och känna sig piggare efter arbetsdagens slut. Den nya ergonomiska kontorsstolen Axia hjälper dig helt enkelt att arbeta på ett mer hälsosamt sätt.

Det är enkelt och intuitivt att justera kontorsstolen Axia – Reglagen är försedda med bilder och är placerade inom smidigt räckhåll på båda sidor om stolen. Tack vare att stoppningen enkelt kan tas bort och bytas ut förlängs stolens livslängd.

De nya, ergonomiska kontorsstolarna i serien Axia 2.0 tilldelades tre internationella, prestigefyllda priser 2014: IF Award, Red Dot Design Awward och Fira Ergonomics Excellence Award.

Designutmärkelser: 

IF Award, the Red Dot Design Award, the Fira Ergonomics Excellence Award.

Produktkod: 

1497 Axia 2.5 kontorsstol
1497S Axia 2.5 kontorsstol, smart funktion
1498 Axia 2.5 kontorsstol, svängfunktion, multi armstöd
1498S Axia 2.5 kontorsstol, multi armstöd, smart funktion
R = med hjul,
N = med glidfötter
Mörkgrå mesh, vit mesh
S = Smart Active–funktion

Inställningar: 

Justering av sitthöjd och sittdjup, justering av vinkel på sits och ryggstöd (separat, steglös), svängfunktion (steglös låsning), spänningskontroll, armstödshöjd, justering av vinkel, djup och bredd.

UNSPSC: 
56 112 102