Country

Material

Materialbeskrivning: 

Bas med 5 ben: svart aluminium eller plast, polerad aluminium.
Armstöd: ovandel svart, stag svart.
Sits och ryggstöd: Klädd/klätt.
Plastdetaljer: svarta

Tygåtgång: 

1.0 m / st

Tillbehör

Tillbehör: 

Teleskopisk eller hög stolpelare, fotring, glidfötter, mjuka eller hårda hjul, Smart Active-funktion, smalare sits på Axia 2.2.

Rapporter

Testrapport: 

Den nya, uppdaterade 2.0-serien av Axia kontorsstolar består av tre olika modeller. Ryggstödet varierar i höjd och kan fås i flera olika tyger och färger. Stolen levereras med eller utan armstöd.

Den ergonomiska kontorsstolen Axia 2.0 har många direkta fördelar. Axia erbjuder optimalt stöd för ryggen, nacken, bäckenet, liksom armarna och skuldrorna för att förhindra smärta till följd av att man har suttit för länge eller har suttit fel. Användarnas välbefinnande kommer att öka och frånvaron kommer att minska. De anställda kommer att känna sig piggare när de går hem efter arbetsdagens slut. Den nya ergonomiska kontorsstolen Axia hjälper dig helt enkelt att arbeta på ett mer hälsosamt sätt.

Det är enkelt och intuitivt att justera kontorsstolen Axia – reglagen är försedda med bilder och är placerade inom bekvämt räckhåll på båda sidor om stolen. Tack vare att stoppningen enkelt kan tas bort och bytas ut förlängs stolens livslängd.

De nya, ergonomiska kontorsstolarna i serien Axia 2.0 tilldelades tre internationella, prestigefyllda priser 2014: IF Award, Red Dot Design Award och Fira Ergonomics Excellence Award.

Designutmärkelser: 

IF Award, the Red Dot Design Award, Fira Ergonomics Excellence Award.

Produktkod: 

1491 Axia 2.2 kontorsstol, medelhögt ryggstöd, smal sits
1492 Axia 2.2 kontorsstol, medelhögt ryggstöd, smal sits, multi armstöd,
1493 Axia 2.2 kontorsstol, medelhögt ryggstöd
1494 Axia 2.2 kontorsstol, medelhögt ryggstöd, multi armstöd
1495 Axia 2.4 kontorsstol, högt ryggstöd,
1495N Axia 2.4 kontorsstol, nackstöd, högt ryggstöd,
1496 Axia 2.4 kontorsstol, högt ryggstöd, multi armstöd
1496N Axia 2.4 kontorsstol, nackstöd, högt ryggstöd, multi armstöd
R = med hjul,
N = med glidfötter
S = Smart Active-funktion för Axia 2.2 och 2.5

Inställningar: 

Justering av sitthöjd och sittdjup, justering av vinkel på sits och ryggstöd (separat, steglös), justering av ryggstödets höjd, svängfunktion (steglös låsning), spänningskontroll, armstödshöjd, justering av vinkel, djup och bredd.

UNSPSC: 
56 112 102