Country

Material

Materialbeskrivning: 

Bordskivor: I enlighet med kraven i E0,5 är bordsskivorna gjorda av laminerad spånskiva eller av MDF-skiva med björk-, bok-, eller ekfaner.
De fanerade ytorna är lackade.
Standardlaminat är vit, mellangrå eller björk.

Stativet med två motorer är av stål, epoxylackat i vit, svart eller grå.

Tillbehör

Tillbehör: 

Datorhållare, akustikprodukter, sladdtillbehör, bordshyllor, bordsskärmar, monitorarmar, frontpaneler, samlare.

Miljöpåverkan

Klimatavtryck: 
Pinta EQB, 160x80: 76.3 kg CO2e
Ekologiska egenskaper: 
Svanenmärkta Eco Pinta EQB-borden finns i begränsat antal storlekar och material.
Produktblad med miljöinformation : 

Pinta EQB-serien har allt du önskar av ett elektriskt justerbart bord med bordsskivor i många olika storlekar och med vit, svart eller grå bas. Pinta EQB är pålitlig, tyst och säker. Pinta EQB med det patenterade anti-kollisionssystemet Sensi Touch förhindrar incidenter. Om bordet stöter på ett hinder vid justeringen, stannar det och går tillbaka några centimeter.

Elektriska arbetsbord möjliggör aktivt arbete och minskar påfrestningar vid kontorsarbete. Att byta arbetsställning under dagen från sittande till halvsittande, eller från lutande till stående, ökar effektiviteten, gör att du håller dig pigg och minskar problemen i nacke, rygg och skulderparti. Enkel höjdjustering möjliggör en ergonomisk arbetsställning.

Pinta EQB har Martelas CE-märkning, vilket garanterar att produkten uppfyller kraven i EU:s direktiv för elektrisk utrustning. Pinta EQB uppfyller också alla krav i EU-standarder för högklassiga justerbara bord och har testats i enlighet med EN-standarderna (EN 527-1:2011 och EN 527-2:2016).

Pinta EQB:s slaglängd är 65 cm (63-128 cm) och lyftkapacitet 120 kg (jämnt fördelad). Pinta-serien har flera olika alternativ av bordsskivor, fyra olika underreden och en mängd olika tillbehör. I enlighet med EN-standarderna klarar Pinta-borden en vikt på 75 kg oavsett var på bordet som vikten placeras. Borden uppfyller även de generella kraven på inställningsområde.

Inställningar: 

Höjdjustering med elektriska ben 63-128 cm.
Justerbara glidfötter.
Lyftkapacitet 120 kg (last jämnt fördelad).

Testad i enlighet med följande EU-standarder:
EN 527-1:2011 Office furniture – Work tables and desks – Part 1: Dimensions
EN 527-2:2016 Office furniture – Work tables – Part 2: Safety, strength and durability requirements