Country

Material

Materialbeskrivning: 

Bordsskivorna uppfyller kraven enligt E0,5 och är tillverkade antingen av spånskivor med en laminatbeläggning eller MDF med björk-, bok- eller ekfanerfinish. De fanerade ytorna är lackerade. Standardlaminatet är björk, vit och mellangrå.

Stommen är epoxilackerad i färgen grå, vit, svart, förkromad eller Inspiring Colours.

2 motorer.

* 100x60 cm är det minsta fristående bordet med elben.

Tillbehör

Tillbehör: 

Datorhållare, akustikprodukter, sladdtillbehör, bordshyllor, bordsskärmar, monitorarmar, frontpaneler, samlare.

Det avancerade, elektriskt ställbara arbetsbordet Alku ökar välbefinnandet och erbjuder optimal flexibilitet och individuella inställningar för aktivt arbete. Bordet kan ställas in efter önskad stå- och sitthöjd och har därför alltid rätt höjd oavsett vad du gör.

Elektriska arbetsbord möjliggör aktivt arbete och minskar påfrestningarna vid kontorsarbete. Att byta arbetsställning under dagen från sittande till halvsittande, eller från lutande till stående, ökar effektiviteten, gör att du håller dig pigg och minskar problemen i nacke, rygg och skulderpartiet. Enkel höjdinställning möjliggör en ergonomisk arbetsställning.

Borden i Alku-serien är lösningen för högre yteffektivitet och högre effektivitet i aktiviteterna på hybridkontor. Borden i serien har ett enkelt formspråk och erbjuder dussintals olika alternativ för olika tillämpningar. Alku-serien inkluderar även bänkbord, diverse konferensbord och ståbord med två bentyper.

Sitt och stå-borden i Alku-serien har testats i enlighet med standarden EN 527-3, vilket betyder att de klarar en vikt av 75 kg oavsett var på bordet som vikten placeras. Borden uppfyller även de generella kraven på inställningsområde.

Svanenmärkta Eco Alku -borden finns i begränsat antal storlekar och material.

Inställningar: 

Skrivbordets höjd ställs in elektriskt. Slaglängd 650 mm, inställningsområde 640–1290 mm.