Country

JAMES - AT YOUR SERVICE!

Stolen för det aktivitetsbaserade kontoret

Ibland är det skönt att ha någon som gör jobbet. Kontorsstolen James, med självinställande gunga, justerar sig automatiskt efter din vikt. Det gör att du kan jobba aktivitetsbaserat fullt ut. Vart du än går på kontoret, så står James beredd att passa upp. På just dig.
 

 • Utformad för aktivitetsbaserade kontor
   
 • Självinställande gunga ger bra ergonomi för alla,
  oavsettvar man arbetar för stunden
   
 • Enhetlig designfamilj med tre olika modeller gör
  det enkelt att finslipa funktionaliteten med
  bibehållet formspråk
   
 • Stor möjlighet att påverka designen i form av
  material, textilier och kulörer
James består av tre olika modeller. Tillsammans bildar de en komplett familj som möter alla behov. Med de tre Jamesmodellerna kan du möblera det aktivitetsbaserade kontoret för optimal funktion och ett väl sammanhållet formspråk.
James är en bekväm och prisvärd arbetsstol som ger en bra arbetsställning. Självjusterande gunga finns som tillval och samtliga funktioner är mycket användarvänliga.
JamesH är ett funktionellt och visuellt komplement till de övriga arbetsstolarna i vår James-serie. Ryggen är klädd i mesh som ger ett lätt och luftigt intryck samtidigt som den erbjuder ett mycket bra stöd. Självjusterande gunga finns som tillval och samtliga funktioner är mycket användarvänliga.
James+ är den mest mångsidiga, och även den största, stolen i James-familjen. Den är också den stol som har flest justeringsmöjligheter. Självjusterande gunga finns som tillval och samtliga funktioner är mycket användarvänliga.

DET AKTIVITETSBASERADE KONTORET

Förändringar i arbetskulturen och ny teknik har revolutionerat vår syn på och vårt sätt att arbeta. Men mobilt arbete har inte bara gjort att vi utnyttjar kontorsytan mer effektivt – det har också förändrat sättet vi arbetar på när vi verkligen är på kontoret.

Antalet cellkontor har minskat till förmån för öppna kontorslösningar och i dag väljer allt fler att arbeta på ett mer aktivitetsbaserat sätt. Man väljer helt enkelt rum, plats eller funktion utifrån den arbetsuppgift man har för stunden.

Så här tänker vi om aktivitetsbaserat arbete

 

STOLEN SOM STÄLLER IN SIG SJÄLV....

Att ställa in stolshöjden är enkelt. Att ställa in rygg och sits, så att kroppen får bra stöd, tar lite längre tid. Så det brukar många strunta i. Därför har vi utvecklat en självinställande gunga som anpassar sig efter användarens vikt. Gungan är gjord för aktivitetsbaserade miljöer där stolen används av flera medarbetare under arbetsdagen. Eftersom den viktigaste funktionen ställs in automatiskt, får alla användare bra ergonomi – utan att lägga en massa energi på knappar och reglage. Det går på nolltid och du får en aktiv och varierad sittposition, vilken stol på kontoret du än väljer. (Förutsatt att det är en James, förstås).

Se filmen!

Smidighet ger bättre ergonomi

När varje arbetsplats har många användare är det enkelheten som avgör. Med kontorsstolar och arbetsbord som är lätta att ställa in, jobbar alla mer ergonomiskt. Rotationen mellan olika arbetsplatser blir okomplicerad och effektiv, vilket höjer både produktiviteten och kreativiteten. 

Vi har arbetat med ergonomi i över 60 år.

Välkommen att ta del av våra erfarenheter

James bygger varumärket

Med stolarna i James-serien bygger du effektivt företagets varumärke, internt och externt. Det breda utbudet av klädslar och material gör det enkelt att förverkliga den kreativa visionen. Nätryggen på James H kan fås i många olika färger och möjligheten finns även att färga in plastdetaljerna i samma kulör som nätet. I Martelas textilkollektion finns även ett stort urval ekologiska alternativ. 

Välj material

Share this page