Country

Skolmöbler

Utbildning behöver stöd i form av rätt möbler – stolar och bord som enkelt kan justeras efter alla behov. En stol med rätt inställningar ger skönt stöd åt ryggen och ett bord med ställbar höjd gör det behagligt att läsa och skriva.

Som komplement till skolbord, skolbänkar och stolar omfattar vår kollektion även lösningar för lärarens arbetsplats, förvaring, restaurang och kafeteria, entréer, auditorier och förskolor.

Skolstolar

Som komplement till traditionella skolmöbler erbjuder Martela samtida produkter och lösningar för en variationsrik och stimulerande lärandemiljö. Martelas högkvalitativa skolstolar är ergonomiskt utformade och passar elever i många åldrar och med olika fysionomi. Design med vackra proportioner, hållbara material, god ergonomi och smidigt underhåll bidrar till att göra lärandemiljön funktionell och långlivad. 

Skolstolar

Skolbänkar- och bord

Martelas kollektion omfattar produkter och lösningar för variationsrika och positiva lärandemiljöer där både elever och lärare trivs. Martelas högkvalitativa skolbänkar och -bord är ergonomiskt utformade och passar elever i många åldrar och med olika fysionomi. Design med vackra proportioner, hållbara material, god ergonomi och smidigt underhåll bidrar till att göra lärandemiljön funktionell och långlivad. 

Skolbänkar- och bord 
 

Kontorsmöbler

Vår breda kollektion omfattar många lösningar för lärararbetsplatser och för skolkontor.

Kontorsmöbler

Lobbymöbler

Skolans entréer och lobbyutrymmen används i många olika sammanhang – till allt från lärande till rasthäng.

Mötena här är många, och vi tycker att de ska inspirera till utbyte av nya idéer och intryck, kreativitet och skapande. Våra möbler bidrar till att uppmuntra möten och interaktion.

Fåtöljer och soffor

Kafémöbler

Lunchen är en viktig del av skoldagen. Att möblerna i skolmatsalen ska vara vackra att se på, ergonomiska och hållbara är en självklarhet.

Kaféstolar

Kafébord