Country

Kontorsmöbler

Alla arbetsplatser är olika och jobbvardagen kan skilja sig mycket åt beroende på branschen och verksamheten. Vi har utvecklat och tillverkat kontorsmöbler i med än 70 år. Vi har upplevt omvälvande förändringar i arbetslivet och vi har lärt oss vikten av att ligga steget före.

Hos oss hittar du lösningarna för det nya kontoret, där tekniken ger full flexibilitet och där aktiviteterna styr. Men du möts också av gedigen kunskap och erfarenhet när det gäller ergonomi och akustik – och respekt för de mer traditionella lösningarna. För oss är det alltid kunden som är utgångspunkten. Vi lyssnar omsorgsfullt för att förstå behoven och skapar sedan kundunika lösningar som passar verksamhetens kultur och arbetssätt. Vårt mål är att överträffa dina förväntningar; med nya och mer inspirerande kontorslösningar. Alla förtjänar en bra och trivsam arbetsplats!

 

Arbetsstolar

En bra arbetsstol underlättar inte bara fysiskt för den som sitter på stolen. Den underlättar också jobbet som utförs och bidrar till en visuellt mer tilltalande arbetsmiljö. Även om våra stolar alltid är noggrant utformade för bästa ergonomi redan från början, så går det alltid att finjustera inställningarna efter de individuella behoven. Justeringarna ska erbjuda många variationer men också vara lätta att sköta – och det blir allt viktigare i det aktivitetsbaserade kontoret där en och samma stol ofta har många användare.

En arbetsstol är en del av kontorets inredning och får aldrig ge avkall vare sig på det visuella uttrycket eller på komforten. Våra stolar kan enkelt ändra uttryck genom att man byter klädsel och vår omfattande kollektion gör det enkelt att hitta den perfekta arbetsstolen för alla typer av miljöer och användare.

En riktigt bra arbetsstol ska också fungera ur ett hållbarhetsperspektiv. Högkvalitativa material och användarvänlig design gör Martelas arbetsstolar till ett klokt val för framtiden. 

Martela arbetsstolar

Arbetssbord

På senare tid har vårt arbete och våra arbetsredskap förändrats väldigt mycket. Bärbara datorer och plattskärmar tar upp betydligt mindre yta än äldre hårddiskar och monitorer. Allt fler väljer också att jobba mobilt, i konferensrummet eller andra gemensamhetsutrymmen eller ute hos kunderna. Det har minskat den stationära arbetsplatsens betydelse.

Men för användaren är arbetsbordet ändå mycket mer än bara en möbel. På ett kontor med hög aktivitet kan arbetsbordet ofta vara en personlig tillflyktsort, ett eget litet rum i rummet. Det finns med andra ord starka känslor förknippade med det egna arbetsbordet – något som måste beaktas när man väljer lösning.

Med mer än 85 olika skivalternativ, sex olika bentyper och mer än 50 olika tillbehör utgör Martelas Pinta-serie grunden för våra arbetsplatslösningar. Pinta erbjuder ett nästintill obegränsat utbud av lösningar för att kombinera ett individuellt utförande med ett väl sammanhållet uttryck. Bordsskivorna har formgetts och dimensionerats för att passa samtida arbetssätt och bidrar till ljus och rymlig kontorsmiljö.

Våra produktserier Canti och Alku är också bra exempel på ett nytt sätt att tänka kontor. Canti har en design som är extra lätt att påverka med många valmöjligheter när det gäller detaljer och material. Alku är en aktuell serie med basbord som både fungerar som separata enheter och kan kombineras i grupp. Även om de har olika uttryck, har både Canti och Alku mycket gemensamt. De har ett stilrent uttryck och är enkla att justera, vilket gör dem perfekta för det samtida kontoret. 

Martela arbetsbord

Skärmar

Många studier visar att andra människors prat är något av det mest störande som finns i det öppna kontoret. Genom att använda ljuddämpande material i skärmar kan man effektivt förhindra att ljudet rör sig från en arbetsstation till en annan.

Våra stilrena och enkla skärmkollektioner erbjuder lösningar för flexibel rumsavdelning. De akustiska egenskaperna absorberar störande ljud och bidrar till en behaglig och tyst arbetsmiljö.

Martela skärmar

Förvaringar

Våra mångsidiga förvaringsmöbler håller hög kvalitet och kännetecknas av en utpräglad skandinavisk design. Det gör dem lätta att kombinera med varandra för olika funktion och uttryck, oavsett miljö. De många valmöjligheterna när det kommer till material och detaljer gör att du alltid kan få en lösning som är anpassad efter behoven.

Martela förvaringar