Country

Flyttmagikern

50 fakta om flyttar

En framgångsrik flytt kräver god planering. Vad ska ni göra med era gamla möbler och alla era dokument? När är det rätt tid att flytta?

Vi har samlat ihop 50 fakta som alla bör känna till om att flytta. Flyttmagikern förser alla som ska flytta med ett verktyg för en framgångsrik flytt. Här finns också en checklista på saker som är bra att komma ihåg under en företagsflytt. 

När det är dags för er att flytta så lönar det sig att välja en pålitlig samarbetspartner. Martela tar hand om er företagsflytt åt er. Vi förser er med såväl material som flyttpersonal.

Ladda ned Martelas 50 fakta om flyttar och ta steget till en bättre arbetsplats

Vill ni verkligen montera möblerna själva? Fundera på vilka tilläggstjänster som skulle kunna underlätta er flytt!

Boka er företagsflytt från en och samma leverantör. Det underlättar mycket.

Varför kör flyttbilarna runt i cirklar på gården? Kom ni ihåg att ordna tillstånd för tillträde? Kom ni överens om var de ska parkera och lasta ur?

Innan ni bestämmer vad ni ska göra med era kontorsstolar, bör ni veta hur många stolar ni har. En inventering tar tid men är nödvändig. Och vi kan göra den åt er.

Människor fäster sig vid föremål och platser. Med hjälp av förändringsledning kan man förbereda människor på förändringen och de nya lokalerna.

Många tror att man kan genomföra en flytt på ett par dagar. Det kan man också, om man har experter till sin hjälp. Tid är pengar och en bra plan är guld värd.

En låda. Eller 5 000 lådor. Siffran har ingen betydelse om tids- och flyttplaner är klara.

Ladda ned och läs resterande 43 punkter från vår flyttguide för företag. Fyll i formuläret nedan så får du tillgång till den.

Genom att ladda ned denna guide godkänner du att Martela AB kan kontakta dig antigen via e-post och/eller telefon.

Kontaktinformation
Flytten sker från
Flytten sker till

Share this page