Country

Komplett projektleverantör

Vi har skapat möbler och lösningar för offentlig miljö i mer än 60 år. Med tiden har vi fått en unik kunskap om vad som krävs i ett projekt. Därför har vi utformat ett lättarbetat och brett, men mycket noga genomtänkt sortiment. Varje produktgrupp och varje möbel finns där av en orsak – för att de möter behoven i olika typer av miljöer. I takt med att den offentliga miljön har blivit allt mer komplex, har vi också skapat lösningar som gör det möjligt att kombinera sociala funktioner med arbete. Akustik, ergonomi och god formgivning inspirerar till nya möten och upplevelser. 

 

Fåtöljer och soffor

 

Det finns många sätt att sitta, och vi har tänkt på dem alla. Vår breda kollektion med sittmöbler omfattar allt från fåtöljer och soffor till modulbaserade grupper och stolar. Hos oss hittar du både den inspirerande basen och de spännande objekten med unika uttryck. Det stora urvalet av material och kulörer gör det enkelt att skapa en miljö med stark identitet som återspeglar verksamhetens själ. I takt med att det offentliga rummet förändras söker allt fler också en stunds avskildhet; för att ta ett telefonsamtal eller kunna jobba. Hos oss hittar du nyskapande lösningar som kombinerar komfort och funktion med inspirerande design. 

Martela fåtöljer och soffor

Bord

 

I det offentliga rummet behövs många olika typer av bord. I loungemiljön ska borden ofta samarbeta med sittmöbler som fåtöljer och soffor. Ett vanligt önskemål är att de ska vara nätta och lätta att flytta runt. Men vårt sortiment omfattar även mer generösa alternativ för de riktigt stora rummen och möbelgrupperna. Ständig uppkoppling har gjort att många gärna vill ha möjlighet att ta ett snabbt avstämningsmöte eller jobba, även i det offentliga rummet. Därför har vi också utvecklat olika varianter av konferensbord och flexibla ståbord som enkelt kan planeras in och varieras i miljön.

Martela bord för offentlig miljö

Martela konferensbord och ståbord