Country

ERBJUDANDE

PRODUKTER OCH LÖSNINGAR FÖR HELA PROJEKTET

Martela erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av designade, kvalitativa och ergonomiska möbler för inredning av kontor och offentlig miljö. Med lång erfarenhet av omständigheter och krav för olika typer av verksamhet har vi också utformat kollektioner för specifika områden som vård, skola, omsorg, hotell och restaurang.

Hög produktionsförmåga och samarbete med många skickliga återförsäljare och underleverantörer, ger oss även möjlighet att erbjuda helt kundanpassade lösningar. Små eller stora projekt, standard, anpassat eller superspecial spelar ingen roll. Hur du än jobbar ska det vara inspirerande att samarbeta med Martela. En energikick, mitt i vardagen.

VI LÅTER KUNDEN VARA SIG SJÄLV

Att som återförsäljare och inredare tillsammans med arkitekten kunna erbjuda kundanpassade lösningar, är en styrka. Hos oss möts du av lyhördhet inför möblernas del i sammanhanget – vi älskar utmaningen i att visualisera en vision och ett varumärke.

Eftersom vi har styrkan att kombinera en effektiv och flexibel volymproduktion med ett brett nätverk av specialiserade underleverantörer kan vi erbjuda just sådana lösningar. Välkommen att kontakta din Martela-återförsäljare för snabb återkoppling om ditt specifika projekt.

Hitta en återförsäljare nära dig

 

KOLLEKTION

Martela Kollektion är en av marknadens mest omfattande möbelkollektioner för offentlig interiör. Vi har tusentals lösningar för kontor, möten, skolor, vård och omsorg i ett oräkneligt antal varianter. Och alla finns till av en anledning. Varje produkt, varje detalj har kommit till av ett enda skäl. Därför att någon behöver den. 

Sök produkt

 

MARTELA DYNAMIC

Martela Dynamic är den hittills enda lösningen på marknaden som möjliggör aktivitetsbaserat arbete fullt ut. Med smart teknologi kopplad till förvaringar och arbetsplatser kan vi erbjuda full tillgänglighet – med bibehållen flexibilitet. Tanken är att det ska vara enkelt att hitta förvaring och arbetsplats i alla lägen.

Martela Dynamic

SILENCE BY MARTELA

Martela Silence har utvecklats för att erbjuda kontorsmöbellösningar för sammanhang där arbetet kräver full koncentration och minimalt med störningar. Våra nya möbler för öppna kontorslösningar har ljuddämpande egenskaper och kan också fungera som mötesplats för informella möten eller överlämningar.

Det mångsidiga konceptet ger stor flexibilitet, vilket är en av nycklarna till en lyckad aktivitetsbaserad kontorslösning. Silence-konceptet är byggt kring fyra teman; störningar, individualisering, flexibilitet och effektivitet.

Silence by Martela

INSPIRING OFFICE

Vår erfarenhet är att kreativiteten ökar och effektiviteten blir mer långlivad om arbetsmiljön är inspirerande. Under temat ”Inspiring Office” har vi därför samlat idéer och lösningar som ger kontoret det där lilla extra. Det handlar inte bara om vår förmåga att skapa miljöer och inreda dem – hemligheten bakom en bra kontorsmiljö är atmosfären.

När inredningen inte bara består av väggar och möbler utan också har plats för ergonomi, glädje och personliga uttryck skapas förutsättningar för möten, samarbete och framgång. På ett inspirerande kontor känner människorna att miljön har formgetts enbart för dem. Då blir arbetet roligare och målen mindre avlägsna.

Inspiring Office

 

INSPIRING PUBLIC SPACE

Museer, bibliotek, konserthus och restauranger… vardagen är full av offentliga rum där människor möts – för avkoppling eller för arbete. Med våra flexibla och funktionella lösningar skapar vi nya upplevelser. 

Inspiring Public Space

INSPIRING SCHOOL

Att inreda skolmiljöer innebär ett speciellt ansvar. Skolan är ofta platsen där man för första gången i livet upplever gruppdynamik och krav på resultat. Att då kunna bidra med inspirerande lösningar som gör miljön kreativ och lärandet till ett nöje, tycker vi är en kick. ”Inspiring School” är ett område där Martela har lång erfarenhet – inte minst av skolmiljöer för barn och ungdomar – och är en god lyssnare. Återförsäljare, inredare, arkitekter, lärare, elever och föräldrar. Alla blir hörda!

Inspiring School

 

INSPIRING WELFARE

Möbler för äldrevård och omsorg kräver erfarenhet och engagemang. För visst ska även en vårdmiljö vara inspirerande, omständigheterna till trots. I konceptet ”Inspiring Wellfare” samlar vi de senaste lösningarna som möjliggör funktionalitet, effektivitet och ett bra bemötande.

När kraven på sjukvård och välfärdstjänster hela tiden ökar är det ju fortfarande individen som ska stå i centrum. Med klokt och vackert formgivna lösningar, som ger plats för personliga möten mellan specialister och omsorgstagare, kan vi och våra återförsäljare hjälpa kommuner och företag att utveckla sina tjänster.

Inspiring Welfare

LOGISTIK

Att leveranserna ska ske i rätt tid till rätt plats är en nödvändighet när stora inredningsprojekt ska sjösättas och inflyttningen ofta är satt till en bestämd dag. Därför har Martela investerat mycket tid och resurser i sitt logistiksystem. Minutiös orderuppföljning och egna slingbilar i Sverige och Norge ger en rad mervärden för våra återförsäljare och slutkunder. Genom att begränsa antalet omlastningspunkter minimerar vi också risken för att inredningen skadas i samband med transporten.  

Med logistiken som konkurrensmedel

 

 

Share this page