Country

DESIGNFILOSOFI

VARJE DETALJ HAR ETT SYFTE

Allt som behövs är inspiration! Vi ger dig allt som behövs för att skapa inspirerande miljöer; kreativa arbetsplatser som ger gladare, friskare och mer produktiva medarbetare. Det här tar vi alltid hänsyn till när vi skapar en produkt för vår kollektion:

  • Funktionalitet
  • Ergonomi
  • Innovation
  • Estetik

Våra produkter utvecklas i samarbete med världens ledande designers. Förutom tillsammans med våra värenommerade inhouseformgivare har vi också jobbat med ett 30-tal externa designers. Läs mer om vår designfilosofi i "Thinking behind behind Martela's creative process".

ETT HÅLLBART VAL SEDAN 1945

Idag ses ofta möbler som något som man förbrukar och slänger. I värsta fall så används de bara under en mycket kort tid och lämnas sedan till deponi. Men vi på Martela har alltid trott på en värld där man tar ansvar, för miljön och för sina handlingar.

Vår designfilosofi innebär att vi ska utveckla så hållbara, säkra, ergonomiska och estetiskt tidlösa möbler som möjligt. Materialen i stoppning och klädslar samt på arbetsytor kan om det behövs bytas ut, vilket gör att våra möbler kan användas av våra kunder i årtionden framöver.

Några exempel är våra stolar Kilta och Kari som har funnits i vår kollektion under lång tid, och som fortsätter att spela en mångfacetterad roll i våra kunders kontorsmiljöer, oavsett om de är nytillverkade eller återanvänds.

Share this page