Country

Concentration

Välkommen till ljudet av ingenting

Ibland behöver man fullständig tystnad för att kunna koncentrera sig. Vid sådana tillfällen är det en bra idé att dra sig tillbaka till Concentration. Området ska placeras på avstånd från stimmiga utrymmen där många människor rör sig, t.ex. entréer. Olika avskärmningar stänger ute oönskade ljud och skapar avskildhet. Den som behöver prata med en kollega använder supersmå bokstäver. Njut av detta tysta utrymme och få mycket gjort till ljudet av ingenting.

Se filmen Concentration areas in the office

Är du nyfiken på de andra områdena? Läs mer om dem här:

Collaboration
Communication
Chill out

Vilket jobb vill du att arbetsmiljön ska göra?

Vill du att dina medarbetare ska känna sig mer effektiva? Vill du att de ska kunna koncentrera sig bättre och bli mer produktiva? Det är svårt att svara nej på de frågorna. Först behöver du en behovsanalys. En analys innebär att vi identifierar ditt företags affärsmål, behov och typ av verksamhet. Vi genomför djupintervjuer och undersökningar för att ta reda på vilka typer av lokaler som bäst tillgodoser medarbetarnas behov.

En kontaktperson från Martela arbetar tillsammans med nyckelpersonerna på ditt företag, från start till mål. På så sätt lägger vi grunden till ett perfekt resultat.

Läs mer om det aktivitetsbaserade kontoret

Vänligen beskriv i meddelandefältet vad du önskar veta mera om, så kontaktar vi dig.

Share this page