Country

Communication

En plats där man hälsar och träffas? Härligt!

Är det dags att prata allvar med dina kollegor? Gå till Communication. Området är utformat för både planerade och spontana möten, samt för presentationer. Olika ytor som är uppdelade ljudmässigt, som rum, alkover eller bås för privata konversationer, är typiska inslag. Det här området är åtskiljt från individuella arbetsplatser, men är centralt placerat så att alla passerar genom det då och då. Känn pulsen och rytmen och kommunicera helt enkelt.

Se filmen Communication areas in the office

Är du nyfiken på de andra områdena? Läs mer om dem här:

Collaboration
Concentration
Chill out

Vilket jobb ska din arbetsmiljö göra?

Vill du att dina medarbetare ska känna sig mer effektiva? Vill du att de ska kunna koncentrera sig bättre och bli mer produktiva? Det är svårt att svara nej på de frågorna. Först behöver du en behovsanalys. En analys innebär att vi identifierar ditt företags affärsmål, behov och typ av verksamhet. Vi genomför djupintervjuer och undersökningar för att ta reda på vilka typer av lokaler som bäst tillgodoser medarbetarnas behov.

En kontaktperson från Martela arbetar tillsammans med nyckelpersonerna på ditt företag, från start till mål. På så sätt lägger vi grunden till ett perfekt resultat.

Läs mer om det aktivitetsbaserade kontoret

Vänligen beskriv i meddelandefältet vad du önskar veta mera om, så kontaktar vi dig.

Share this page