Country

Collaboration

Ett område där idéer kan flöda fritt

Varje arbetsplats behöver ett smart utformat utrymme för möten, workshoppar och andra typer av laginsatser. Vi kallar det Collaboration. Det här området är möblerat med flexibla bordsgrupper och är ofta utrustat med whiteboardtavlor, blädderblock och digital presentationsutrustning som pekskärmar. Ett stort bord med gott om plats för papper och annat material är viktigt, liksom väggar där papper kan hängas upp på traditionellt sätt. Med andra ord är det här du och dina kollegor får utlopp för, och delar med er av, er kreativitet.

Se filmen Collaboration areas in the office

Är du nyfiken på de andra områdena? Läs mer om dem här:

Concentration
Communication
Chill out

Vilket jobb ska arbetsmiljön göra?

Vill du att dina medarbetare ska känna sig mer effektiva? Vill du att de ska kunna koncentrera sig bättre och bli mer produktiva? Det är svårt att svara nej på de frågorna. Först behöver du en behovsanalys. En analys innebär att vi identifierar ditt företags affärsmål, behov och typ av verksamhet. Vi genomför djupintervjuer och undersökningar för att ta reda på vilka typer av lokaler som bäst tillgodoser medarbetarnas behov.

En kontaktperson från Martela arbetar tillsammans med nyckelpersonerna på ditt företag, från start till mål. På så sätt lägger vi grunden till ett perfekt resultat.

Läs mer om det aktivitetsbaserade kontoret
 

Vänligen beskriv i meddelandefältet vad du önskar veta mera om, så kontaktar vi dig.

Share this page