Country

Chill out

Dags att slappna av, ladda om och bli uppfriskad?

Då är det läge att ta sikte på Chill out. Området är designat för att ta en paus, äta något, läsa en tidning, eller småprata med dina kollegor. Det har en behaglig ljus- och ljudmiljö, samt bekväma sittplatser. Här kan det finnas böcker, tidningar eller spel som inspiration.

Rogivande utsikter utanför fönstret kan också hjälpa dig att slappna av efter djup koncentration. Vi tror att det är viktigt att arbeta hårt, men för att kunna göra det, måste du slappna av i ännu större utsträckning.

Se filmen Chilling out areas in the office

Är du nyfiken på de andra områdena? Läs mer om dem här:

Collaboration
Concentration
Communication

VILKET JOBB SKA DIN ARBETSMILJÖ GÖRA?

Vill du att dina medarbetare ska känna sig mer effektiva? Vill du att de ska kunna koncentrera sig bättre och bli mer produktiva? Det är svårt att svara nej på de frågorna. Först behöver du en behovsanalys. En analys innebär att vi identifierar ditt företags affärsmål, behov och typ av verksamhet. Vi genomför djupintervjuer och undersökningar för att ta reda på vilka typer av lokaler som bäst tillgodoser medarbetarnas behov.

En kontaktperson från Martela arbetar tillsammans med nyckelpersonerna på ditt företag, från start till mål. På så sätt lägger vi grunden till ett perfekt resultat.
 

Läs mer om det aktivitetsbaserade kontoret

Vänligen beskriv i meddelandefältet vad du önskar veta mera om, så kontaktar vi dig.

Share this page