Country

Martela är en av de ledande specialisterna och producenterna i Norden när det gäller arbetsmiljöer. Vi erbjuder våra kunder en användarcentrerad lösning baserat på deras behov samt en single-point-of-contact genom hela processen – från definition av behov till underhåll av arbetsmiljön.
Användarens behov och önskemål är alltid utgångspunkten för vår design. På det sättet skapar vi arbetsplatser som får medarbetarna att må bra och prestera bättre. Sköna, snygga arbetsmiljöer som gör alla glada och ger jobbdagen extra energi.
Arbetsmiljön är en viktig del i hållbarhetsarbetet. Genom att erbjuda medvetna val och livscykelanpassade lösningar kan vi hjälpa ditt företag. Vårt mål är en trygg arbetsmiljö, som är bra både för miljön och hälsan.
Arkitekter

Här har vi samlat några nyttiga länkar för dig som är arkitekt och designer. Om du inte hittar det du söker, kontakta oss gärna!

Ergonomer

Martela har arbetat med ergonomi på arbetsplatsen i över 60 år. På följande sidor delar vi med oss av vår erfarenhet och kunskap.

Investerare

Här hittar du information om Martelas verksamhet och finansiella utveckling. För mer information kontakta vår vd Matti Rantaniemi.

Media

På vår mediasida hittar du länkar till de senaste nyheterna och vem du är välkommen att kontakta.