Country

Om oss

Martela är en av Nordens ledande leverantörer av kontorsinredning. En passion för att erbjuda de bästa arbetsplatserna har varit vägledande för företaget i sjuttio år. Förutom innovativa och ergonomiska möbellösningar designar och genomför Martela olika arbetsplatsrelaterade tjänster. Martela hjälper till att förbättra anställdas välbefinnande samtidigt som att öka utnyttjande av utrymmet på arbetsplatser, i skolor och miljöer för omsorg.

Läs mer om Martela

Martela designers

Martela har ett starkt internationellt team av inredningsdesigners med en bred erfarenhet av arbetsplatsplanering.

Inredningsdesigners

Martelas möbler och tjänster är utformade med erfarenhet och spetskompetens. Förutom våra egna inredningsdesigners och arbetsplatsspecialister samarbetar vi med många andra kända formgivare.

Designers

Nyheter

20.06.2017 Arbetsplatsstrategin är viktigare än du tror

Den överlägset viktigaste drivkraften inom utformningen av arbetsmiljön är helheten. Det är lättare sagt än gjort.

12.06.2017 Det viktiga är inte utrymmena i sig utan hur de används

Hur förbättrar aktivitetsbaserat arbete medarbetarnas produktivitet? Och varför blir inte alltid övergången till ett aktivitetsbaserat kontor framgångsrik?
”Aktivitetsbaserat arbete är mycket mer än att få nya arbetsbord. Det är inte utrymmena i sig som är det viktiga – det är hur de används”, säger Rothe.

18.05.2017 År 2021 köper ingen längre kontorsmöbler

Att försöka förutspå framtiden är en exceptionellt utmanande uppgift. Dagens aktivitetsbaserade kontor skiljer sig radikalt från de öppna kontorslandskap som var populära för några år sedan, för att inte nämna kontorslabyrinterna från förr. Det är lätt att upptäcka de förändringar som redan har skett, men vem hade kunnat förutspå dessa trender?

Karriär

Just nu söker vi:

Erfaren inredningsarkitekt i Stockholm 
Vi samarbetar med TNG Group i denna rekrytering, affärsansvarig rekryterare är Sinisa Strbac.

Key Account Manager till Stockholm
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering så har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa Anette Berman på 0702 96 96 91 eller Marie Gummerus på 0706 57 80 74 som är ansvariga Rekryteringskonsulter för denna process. 

Investor relations

Martela-aktien är noterad på Helsingforsbörsens Small Cap-lista. Mer information för dig som vill investera i oss hittar du på vår koncernsida.

Läs mer