Country

Om oss

Martela är en av Nordens ledande leverantörer av kontorsinredning. En passion för att erbjuda de bästa arbetsplatserna har varit vägledande för företaget i sjuttio år. Förutom innovativa och ergonomiska möbellösningar designar och genomför Martela olika arbetsplatsrelaterade tjänster. Martela hjälper till att förbättra anställdas välbefinnande samtidigt som att öka utnyttjande av utrymmet på arbetsplatser, i skolor och miljöer för omsorg.

Läs mer om Martela

Martela designers

Martela har ett starkt internationellt team av inredningsdesigners med en bred erfarenhet av arbetsplatsplanering.

Inredningsdesigners

Martelas möbler och tjänster är utformade med erfarenhet och spetskompetens. Förutom våra egna inredningsdesigners och arbetsplatsspecialister samarbetar vi med många andra kända formgivare.

Designers

Nyheter

07.09.2017 Martela levererar möbler till NCC

Martela får möjligheten att leverera möbler till NCCs kontor. Avtalet mellan den stora bygg- och fastighetskoncernen och Martela gäller NCC:s kontor i hela Norden. Martela kommer att leverera möbler samt arbeta med tjänster och strategier för utveckling och anpassning av lokaler och arbetsmiljöer till NCC:s olika kontor.

07.09.2017 Stötta samarbete och få fler idéer!

Oavsett hur många begåvade och entusiastiska människor det finns i en organisation, så är det sällan tillräckligt med individuella prestationer i dagens arbetsliv. För att verkligen utvecklas krävs samarbete mellan team med olika spetskompetens. Förmågan att samarbeta är en viktig nyckel till framgång.

01.09.2017 Martela stolt partner till IFMA Sverige

Martela har ingått Silver-partnerskap med IFMA Sverige. Vi tycker det är spännande att vara partner med IFMA, inte enbart i Sverige utan på sikt även i de andra nordiska länderna. Vi vill vara med och skapa och driva de bästa arbetsplatserna där människan sätts i centrum och sen bygga vidare med Asset Management, Building/Real Estate Management och Facilities Management och inte tvärtom.

Karriär

Just nu söker vi:

Kundorienterad Workplace Specialist till teamet i Stockholm
För mer information och ansökning, ring Director Workpalce Services Sverige och Norge, Minna Ahvenkoski på +46 70 384 1470, minna.ahvenkoski@martela.com. Sista ansökningsdag är 25 augusti 2017, ansökningar gås igenom löpande.

Key Account Manager till Stockholm
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering så har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa Anette Berman på 0702 96 96 91 eller Marie Gummerus på 0706 57 80 74 som är ansvariga Rekryteringskonsulter för denna process. 

Investor relations

Martela-aktien är noterad på Helsingforsbörsens Small Cap-lista. Mer information för dig som vill investera i oss hittar du på vår koncernsida.

Läs mer