Country

Om oss

Martela är en av Nordens ledande leverantörer av kontorsinredning. En passion för att erbjuda de bästa arbetsplatserna har varit vägledande för företaget i sjuttio år. Förutom innovativa och ergonomiska möbellösningar designar och genomför Martela olika arbetsplatsrelaterade tjänster. Martela hjälper till att förbättra anställdas välbefinnande samtidigt som att öka utnyttjande av utrymmet på arbetsplatser, i skolor och miljöer för omsorg.

Läs mer om Martela

Martela designers

Martela har ett starkt internationellt team av inredningsdesigners med en bred erfarenhet av arbetsplatsplanering.

Inredningsdesigners

Martelas möbler och tjänster är utformade med erfarenhet och spetskompetens. Förutom våra egna inredningsdesigners och arbetsplatsspecialister samarbetar vi med många andra kända formgivare.

Designers

Nyheter

06.03.2017 Alku ger en aktiv start på arbetsdagen

Martelas familj av Alku-bord har fått en ny, aktiv medlem. Det elektriskt ställbara Alku Sit&Stand-arbetsbordet ger arbetsdagen mera rörelse, och med hjälp av dess färggranna ben skapar du den önskade stämningen i arbetsrummet.

15.02.2017 Att designa tillsammans är halva jobbet

Alla arbetsplatser är olika. På en del arbetsplatser spenderar man mycket tid på kontoret där man fokuserar på stora idéer, medan man på andra ställen konstant pratar i telefon eller sköter brådskande ärenden genom att springa mellan olika möten. Sedan finns det arbetsplatser där man gör alla dessa saker, oftast samtidigt.
När vi på Martela vill utforma en inspirerande arbetsmiljö där arbetet kan utföras effektivt i en lugn miljö när så behövs, är vårt viktigaste verktyg att lyssna på medarbetarna.

Karriär

Just nu söker vi:

Erfaren inredningsarkitekt i Stockholm 
Vi samarbetar med TNG Group i denna rekrytering, affärsansvarig rekryterare är Sinisa Strbac.

Key Account Manager till Stockholm
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering så har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa Anette Berman på 0702 96 96 91 eller Marie Gummerus på 0706 57 80 74 som är ansvariga Rekryteringskonsulter för denna process. 

Investor relations

Martela-aktien är noterad på Helsingforsbörsens Small Cap-lista. Mer information för dig som vill investera i oss hittar du på vår koncernsida.

Läs mer