Country

Om oss

Martela är en av Nordens ledande leverantörer av kontorsinredning. En passion för att erbjuda de bästa arbetsplatserna har varit vägledande för företaget i sjuttio år. Förutom innovativa och ergonomiska möbellösningar designar och genomför Martela olika arbetsplatsrelaterade tjänster. Martela hjälper till att förbättra anställdas välbefinnande samtidigt som att öka utnyttjande av utrymmet på arbetsplatser, i skolor och miljöer för omsorg.

Läs mer om Martela

Martela designers

Martela har ett starkt internationellt team av inredningsdesigners med en bred erfarenhet av arbetsplatsplanering.

Inredningsdesigners

Martelas möbler och tjänster är utformade med erfarenhet och spetskompetens. Förutom våra egna inredningsdesigners och arbetsplatsspecialister samarbetar vi med många andra kända formgivare.

Designers

Nyheter

03.07.2017 Hälften av dina kontorslokaler är onödiga - ta reda på vilken hälft

Moderna aktivitetsbaserade arbetsmiljöer förändras i snabb takt. Så snabbt att om du inte är involverad i att göra dessa förändringar kommer du troligen inte att märka när det sker förändringar. En dag inser du bara hur väl ett visst utrymme fungerar, och försöker komma ihåg hur det var tidigare.

27.06.2017 Martela lanserar nästa generations intelligenta kontorsteknologi

Martela lanserar nästa generations Martela Dynamic-lösningar, utformade för att skapa flexibelt anpassningsbara arbetsplatser för den nya mobila arbetsstyrkans behov. Analyser av beläggningsgrad kombinerat med användarupplevelser gör det möjligt att kontinuerligt förbättra arbetsmiljöer.

20.06.2017 Arbetsplatsstrategin är viktigare än du tror

Den överlägset viktigaste drivkraften inom utformningen av arbetsmiljön är helheten. Det är lättare sagt än gjort.

Karriär

Just nu söker vi:

Kundorienterad Workplace Specialist till teamet i Stockholm
För mer information och ansökning, ring Director Workpalce Services Sverige och Norge, Minna Ahvenkoski på +46 70 384 1470, minna.ahvenkoski@martela.com. Sista ansökningsdag är 15 augusti 2017, ansökningar gås igenom löpande.

Key Account Manager till Stockholm
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering så har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa Anette Berman på 0702 96 96 91 eller Marie Gummerus på 0706 57 80 74 som är ansvariga Rekryteringskonsulter för denna process. 

Investor relations

Martela-aktien är noterad på Helsingforsbörsens Small Cap-lista. Mer information för dig som vill investera i oss hittar du på vår koncernsida.

Läs mer